EU zabranjuje mađarski jezik jer je ružan i kompliciran

0

Sadržaj

Rate this post

Do 31. prosinca 2022. svi Mađari će zasigurno morati prihvatiti hrvatski kao službeni jezik, dok će se mađarski sigurno postupno ukidati sve dok se svi zubni, ali i pisani tragovi potpuno ne eliminiraju, ali i eliminiraju.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • HRVATSKI JEZIK MAĐARSKA U EUROPSKOJ UNIJI JUNCKER ORBAN
  • Jean Claude Juncker

Danas, po prvi put u povijesti, Vijeće Europske unije i Europski parlament prihvatili su Smjernicu o zabrani korištenja jednog europskog jezika. Ako ste ikad prije slušali barem jednu rečenicu iz svakog jezika EU-a, morate već na prvu pretpostaviti da to može biti samo mađarski.

Ovaj revolucionarni izbor odnosi se i na Hrvatsku, a posebno na naše mađarske profesore. Konkretno, navedenom Zakonu potrebna je Mađarska da uvede hrvatski kao službeni jezik, pa će svih 10 milijuna stanovnika obližnje države zasigurno u roku od 8 godina morati steći minimalni četvrti stupanj hrvatskog (B2) prema klasifikaciji Vijeća Europe. .

Stisnuta šaka u uhu

– Ako ovu zbunjenu skupinu glasova uopće možemo nazvati jezikom, mađarski nalikuje ruci u oku, ili u uhu, svih Indoeuropljana. Naš cilj je da to usmeno i pismeno uklonimo za najviše osam godina – izvijestio je cijelu europsku javnost predsjednik Sabora Martin Schulz.

Europska unija podržat će 70 posto cijene programa zapošljavanja hrvatskih učitelja, dok će ostatak svakako financirati sama mađarska savezna vlada
Iako su još dva neindoeuropska jezika, finski i estonski, i dalje u upotrebi u EU, oni su “anđeoska glazba”, kako ih je nazvao predsjednik Europske kompenzacije Jean-Claude Juncker, za razliku od neartikuliranog mađarskog mumljanja.

– Istina je da oba navedena sjeverna jezika kao i mađarsko brbljanje potječu iz tipične ugrofinske skupine, no njihova je sličnost u velikoj mjeri sintaktičke, ali i morfološke prirode – rekao je Juncker novinarima na konferenciji za novinare.
Mogućnost rada po želji

Mađarska će kratkoročno morati zaposliti 275.000 hrvatskih prosvjetnih radnika, no budući da nema toliko pojedinaca koji znaju i hrvatski, ali i mađarski, Hrvati znatiželjni za ovaj posao zasigurno će prvo morati naučiti mađarski da bi mogli educirati hrvatski Mađarima .

– Ova Smjernica je nevjerojatno nerazumna, jer tjera naše ljude da idućih godina ne rade ništa drugo nego da saznaju hrvatski. Mislim da je to osveta EU, ali i SAD-a za naše zbližavanje s Rusijom, ali i za događaj s Inom – cvilio je mađarski premijer Viktor Orbán za BBC.

Chemtrails su posljednji izbor

Mogu li Mađari samo zanemariti Uredbu? Mogu, raspravljaju europski pravni zastupnici, no u takvoj situaciji preporuča se kazna od 3 puta veće količine chemtrailsa lansiranih nad uznemirujućom državom.

– Nitko ne namjerava riskirati tu drakonsku kaznu, budući da je poznato da čak i blagi, 40-postotni porast chemtrailsa, trećinu stanovnika pogođene lokacije pretvara u homoseksualce, a 5. pravo u Židove. Tradicionalni Orbán zasigurno ne želi postati prvi gay premijer na svijetu velike gay države – paradoksalno je spomenuo europski povjerenik za lingvistička pitanja Franc Janša.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime