Gotovi smo

Hrvati zgroženi spoznajom da su cijelo djetinjstvo jeli srpske čokoladice Leteći četnici

Srbija je objavila šokantno priznanje da su njihove čokoladice Leteći četnici i Srb army već desetljiećima na hrvatskom tržištu pod lažnim imenima.

Hrvati svih dobnih skupina masovno se prijavljuju na hitnu nakon objave srpske čokoladne mašinerije da već godinama izvozi svoje proizvode u Hrvatsku. Neke od najpopularnijih čokoladica na hrvatskom tržištu su Leteći četnici, Srb army, Bombardera i Grehote. Kako se među pučanstvom ne bi širila panika, zamoljeni smo da ne navodimo imena pod kojima su proizvodi infiltrirali Hrvatsku.

- Savjetujemo građanima da ne dolaze na hitnu, u ovom stadiju im ne možemo pomoći jer osoba postaje Srbin već nakon jednog konzumiranja njihove čokolade. Bolesnicima preporučujemo konzumiranje vitamina CCCC kako bi im se tijelo prilagodilo na novootkriveno srpstvo. Ako imaju povišenu temperaturu duže od 3 dana, to znači da se njihovo tijelo borit protiv mikrosrbizama i srbocila pa bi trebali potražiti pomoć obiteljskog liječnika koji će im prepisati antibiotik - poručuju iz Ministarstva zdravstva.

Srbija se oduvijek služila podlim sredstvima kako bi osvojila susjedne narode. Nekada su to bili humor, filmovi, serije, sportski uspjesi, predivne žene i naočiti muškarci, no Domovinski rat pokazao je pravu brutalnost srpske mašinerije koja se okomila na najslabije i svojim crtićima i čokoladicama počela osvajati i djecu.

Današnja djeca tvrda da im je svejedno čije čokolade jedu, no roditelji ne žele da im djeca postanu Srbi nakon konzumiranja srpskih čokoladica jer za njih žele bolju, hrvatsku budućnost - budućnost u Europskoj uniji. 

Fotografija

Facebook komentari