ma daj...

MEĐUGORJE: Zaposleniku u privatnoj firmi ukazala se Božićnica - Vatikan šalje komisiju

Iako je poslao komisiju, Papa tvrdi kako je ipak skloniji napokon priznati ukazanje Gospe nego nešto što graniči s bajkom.

Vijest da se hrvatskom zaposleniku u privatnoj tvrtki na Brdu ukazanja ukazala Božićnica, zapalila je domaće i svjetske medije. I dok jedni smatraju kako je riječ o običnoj prevari, drugi su pak mišljenja kako je riječ o organiziranoj prevari, financiranoj od strane raznih Masonskih loža jer i malo dijete u Gabonu zna da bi to u Hrvatskoj bilo puno više od čuda. Iako je Vatikan u prvu ruku automatski osporio ovo navodno ukazanje, Papa će ipak poslati komisiju jer kako kaže, procedura se mora poštivati.

"Znam da je praktički nemoguće, ali po proceduri moramo reagirati. Već sam slao komisije u Međugorje zbog raznih ukazanja, ali ovo ukazanje definitivno je najluđe. Što sve ljudi neće vidjeti na tom Brdu ukazanja samo da bi privukli ljude. Mislim, raditi u privatnoj firmi u Hrvatskoj i dobiti božićnicu? Pa prije će Mojsije tri puta razdvojiti ocean nego takva glupost", zaključio je Papa u svom obraćanju na Vatikan TV-u. 

Fotografija
gnuckx/flickr commons

Facebook komentari