HODOR HODOR

HODOR OTKRIO TUŽNU ISTINU: “Hodor hodoor hodor - hodor hodor”

"Da znam reći još dvije riječi mogao bi biti prvi potpredsjednik Vlade" - preveo nam je Hodor translate.

Zvijezda serije Igre prijestolja polu-div Hodor koji je spletom nesretnih okolnosti ostao zakinut za dar govora i u konačnici vlastiti život, otkrio nam zašto je postao glumac i koji su mu daljnji planovi u karijeri.

- Hodor. Hodor hodor hodor, hodor hodor hodor. Hodor hodor hodor, Hodor hodor hodor! Hodor hodor - rekao nam je nježni div dok smo putem pametnog telefona pokušali prevesti izgovoreno.

Nakon što smo pomoću mobilne aplikacije "Hodor translate" uspjeli iščitati kako mu je žao što je poginuo u poslijednjoj epizodi i kako ga limitirani govor ograničava u obavljanju raznih poslova te da mu fali svega dvije riječi u vokabularu kako bi se mogao kandidirati za prvog potpredsjednika hrvatske Vlade, upitali smo ga može li nam reći što će se događati u sljedećim nastavcima omiljene nam serije.

- Hodor hodor, hodor. Hodor hodor hodor! Hoodor hodor hodor, Hodor! Hodor hodor hodor - ispričao nam je u detalje daljnji tijek šeste sezone dobri div Hodor, dok smo mi u panici pokušavali osposobiti pametni telefon koji je ostao bez baterije.

Fotografija
screenshot Youtube

Facebook komentari