od isusa pijana

Isus promijenio svoj Facebook status iz “SINGLE” u “U VEZI S Lidijom Bačić”

Nakon što je naša najpoznatija izvijačica tijela u spotovima izjavila kako njezino srce pripada Isusu Kristu, spomenuti nije mogao ignorirati njezin izlazak u javnost s njihovom ljubavi, pa je promijenio status veze na Facebooku.

Mnogi su se muškarci, a i poneka žena, često pitali čeznutljivo u trenucima dok masturbiraju na spot Lidije Bačić s ugašenim tonom, tko je guz... ovaj... ljubi. S kim je vezi? Povezivali su je s nogometašima, poduzetnicima, no nikome nije palo na pamet da je Lidija bacila oko na pripadnika kraljevske obitelji. I to ne bilo kakvog kraljevstva, već onog kraljevstva Božjeg, i to mladog, zgodnog, tridesettrogodišnjeg prijestolonasljednika Isusa Krista.

Koliko su njih dvoje u vezi, ne zna se točno, no Lidija je jutros na Instagramu objavila ogroman natpis "Moje srce pripada Isusu Kristu" što je izazvalo šok na društvenim mrežama i sve su oči bile zatim uprte prema Instagramu, Twitteru i Facebook profilu Isusa Krista koji je ubrzo promijenio status veze u "u vezi s Lidijom Bačić". Mnoge Isusove obožavateljice teško su primile ovo, a osobito Marija Magdalena koja je ostavila gnjevnu poruku na Isusovom zidu: "MISLILA SAM DA SAM TI JA NAJDRAŽA GREŠNICA! RASPNI SE GADE!" Poruka je ubrzo obrisana, no nadamo se da je netko barem napravio screenshot.

Bit će zanimljivo pratiti ovu vezu idućih dana i mjeseci. Isus, iako slobodouman i sklon praštanju, ipak drži do tradicije i svoje bezgrešnosti, a Lidija je s druge strane slobodoumna žena koja zna pokazati svoje atribute i privući pozornost mnogih kako bi se probila na sceni. Želimo im puno sreće.

Fotografija
Domagoj Zovak

Facebook komentari