Bravo, naši!

Ivan Pernar osvojio nagradu za usavršavanje guzica-to-speech tehnologije

Mladi hrvatski genijalac uspio je pretočiti kompleksne funkcije probavnog sustava u razumljivi tekst i govor, što je tehnologija o kojoj su Tesla i Newton već odavno sanjali.

Iz svijeta nam stiže još jedno priznanje za tehničko dostignuće, a Međunarodni tehnički zavod za izume ovaj je put nagradio doprinos Ivana Pernara guzica-to-speech tehnologiji. Njegovo usavršavanje ovog koncepta toliko je unaprijedilo tehnologiju da guzice već mogu proći Turingov test, osmišljen kako bi razlikovao umjetnu inteligenciju od čovjeka.

- Pernar već neko vrijeme spaja svoju guzicu direktno na Facebook putem USB 3.0 sučelja te objavljuje isključivo statuse koje guzica-to-speech tehnologijom piše njegov zadnji organ. Njegova zadnjica raspisala se o cjepivima koja uzrokuju autizam, masonima, iluminatima, GMO hrani i chemtrailsima te skupila tisuće i tisuće lajkova, što je najbolji dokaz da je ljudi ne razlikuju od Pernara. Izvan internetskog prostora, guzicu spaja direktno s glasnicama putem Bluetooth tehnologije - kažu iz Međunarodnog zavoda.

Nevjerojatnom tehnologija uskoro bi mogla postati dostupna široj javnosti, a do sada je bila dostupna samo za testiranje. Vjerojatno najzaslužniji za međunarodni uspjeh ove tehnologije je Donald Trump koji ju je i sam testirao na društvenim mrežama, ali i u predsjedničkim debatama i pressicama. Stručnjaci su je proglasili ključnom za pobjedu na predsjedničkim izborima jer je djelovao da govori od srca, a zapravo je govorio iz zadnjice.

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari