Bravo, naši!

Kolinda otišla u SAD u ulozi predsjednice pa osvojila Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu

Kolinda je osvojila nagradu za ulogu predsjednice te je izjavila da je gluma plemenito zanimanje koje obogaćuje svekodnevicu i da je jako sretna što kolege cijene njezin rad.

Kolinda Grabar-Kitarović baš je sve uspjela oduševiti sporednošću svoje uloge predsjednice pa je za nju osvojila i Zlatni globus, jednu od najprestižnijih nagrada koja se dodjeljuje u njezinoj struci. Ova pobjeda je dobra najava za dodjelu Oscara, koji bi također mogao pripasti Kolindi.

- Želim se zahvaliti svim glumcima i glumicama koji su do sada tumačili kraljeve, predsjednike i vođe, a koji su mi bili neiscrpna inspiracija. Oni su me motivirali da se već kao mala curica oblačim u raskošne haljine, nosim krune i pričam u mikrofon ispred poznatih građevina. Danas se nadam da ću svojim primjerom inspirirati nove generacije za ovu najvažniju sporednu ulogu na svijetu - izjavila je Kolinda u svojem govoru kojeg je za novinare izrecitirala ispred hotela u kojem su se dodjeljivali Globusi.

Kolinda kaže da je bila i u samom hotelu, gdje je pričala s mnogim poznatim glumcima i zvijezdama, od kojih su neki htjeli ostati anonimni. Posebno je ponosna na svoj govor s pozornice za kojeg kaže da je bio apel ljubavi, razumijevanja i međunarodne suradnje zbog kojeg je pobrala stojeće ovacije, baš u trenutku kada su kamere bile isključene.

Fotografija
Mario Vukelic

Facebook komentari