ciklon b zasigurno

Pernar: Je li se itko zapitao kako to da nakon rezanja pupčane vrpce nastane pupak?

Saborski zastupnik se nakon ožiljka od cijepljenja zapitao kojim se otrovom pupčana vrpca pretvori u rupu zvanu pupak.

Saborski zastupnik i glavni protagonist drame ispred Pučke kuhinje, Ivan Pernar jučer je na svom Facebook profilu napisao status koji je podijelio racionalni svijet. I dok jedni misle da je riječ o ultimativnom trolanju, drugi su mišljenja kako je Pernar jednostavno nesuvisao (pobrisao sam par prijašnjih epiteta u svrhu kulture govora op.a). 

Pa hajmo se malo informirati. Na mjestu aplikacije cjepiva događa tzv. „kazeozna ili sirasta nekroza“. Proces cijepljenja oponaša događaj koji bi nastao u našim plućima da se zarazimo istom bolesti. Trajanje sekrecije je neobično dugo jer se proces obično završi za mjesec-dva krastom koja sama otpadne i nastane ožiljak koji imate na svojoj nadlaktici.

Sada, kad smo razotkrili ovu masonsko-chemtrails urotu protiv jedinki kritičkog mišljenja, objelodanjenu na renomiranim web stranicama ljudi koji život nemaju, vratimo se na enigmu koja muči našeg saborskog zastupnika.

Za kraj samo mogu zaključiti, kako od svih cjepiva koje je Pernar kao mali primio, liječnici su propustili ono najbitnije, cijepiti ga protiv gluposti. 

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari