NEMA VIŠE BIŽUTERIJE

Severina postala vlasnica portala Index.hr i zabranila pisanje tekstova o Jeleni Rozgi

Severina je u večernjim satima upala u redakciju portala Index.hr i, držeći presudu Trgovačkog suda, naredila novinarima i urednicima da pobrišu sve tekstove o Jeleni Rozgi iz arhive, javlja Jutarnji list.

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković postala je vlasnica imena Index.hr u sklopu ovrhe koja stiže devet godina nakon što je Severina pokrenula sudski postupak protiv toga popularnog hrvatskog medija koji je 2004. prvi prenio snimku koja pokazuje Severinu u seksualnom odnosu. Kako otkriva Jutarnji list, Severina je već zatražila od uredništva portala da povuče sve tekstove o Jeleni Rozgi osim onih koji obrađuju njezinu pretilost.

Severina navodno nije imala drugih zahtjeva osim lagane cenzure na estradnoj sceni. 

Tako se vlasnik portala Matija Babić našao u nezahvalnu položaju, sad može birati između dvije opcije: narediti svim novinarima da ignoriraju lik i djelo Jelene Rozge ili se zahvaliti svojoj novoj šefici Severini Vučković i potražiti drugi posao.

Jutarnji je također otkrio kako je Jelena Rozga najavila žalbu na odluku Trgovačkog suda, a prije 15 minuta je telefonski angažirala Čedu Prodanovića da zastupa njezine interese u ovom slučaju.

U svakom slučaju, očekuje nas zanimljiva scensko/medijska bitka koja će se, prema dobrome starom običaju, riješiti u sudskom postupku. Završetak spora očekuje se do veljače 2086. godine.

Fotografija
Grgur Zucko/PIXSELL

Facebook komentari