CSI EUROSONG

Talijanski predstavnik na Eurosongu nestao iz sobe, policija privela Jacquesa na obavijesno vaganje

Policija istražuje zagonetni nestanak favorita u ovogodišnjem Eurosongu, Jacquesu se na teret stavlja i 75 kilograma težak talijanski pjevač...

Održavanje finala ovogodišnjeg Eurosonga dovedeno je u pitanje nakon što je favorit, talijanski predstavnik Francesco Gabbani misteriozno nestao iz svoje sobe. Susjedi nisu čuli ništa, a policiju su pozvali kada su iz sobe začuli glasno podrigivanje.

Kako neslužbeno doznajemo, u poslijepodnevnim satima policija je privela našeg predstavnika Jacquesa Houdeka na obavijesno vaganje. Jacques se odmah oglasio na Facebooku i odbacio sve optužbe.

'Ja i Francesco smo bili i prijatelji i kolgege. A kakav je to čovjek koji pojede svog prijatelja na natejcanju? To je bolesno. Mislim, nije baš bolesno kao homoseksualci, ali je bolesno - objavio je Jacques.

Odmah su se pojavile priče kako ovo nije prvi ovakav slučaj. Pa je tako Tony Cetinski priznao kako ga je Jacques pokušao pojesti na snimanju posljednje sezone Voicea, no srećom u garderobu je tada banula gola Indira Vladić što je Jacquesa do te mjere prestrašilo da je pobjegao sa snimanja.

No, pozitivna vijest stiže nam od organizatora Eurosonga koji su odlučili, ukoliko Jacques padne na obavijesnom vaganju, spojiti nastupe Italije i Hrvatske, tako da će se Jacquesov alter voice račnati kao predstavnik Italije.

Fotografija
YouTube Screenshot

Facebook komentari