U Zagreb dolazi poznati špijun CIA-e maskiran u komičara kako bi isprao mozak zagrebačkoj publici

0

Sadržaj

Rate this post

Reginald D. Seeker je agent CIA-e koji će se prerušiti u američkog komičara, ali i pokušati uvjeriti zagrebačko ciljano tržište duhovitošću američkog juga.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • LOVAC REGINALD KOMIČAR LISINSKI
  • Reginald d Hunter

Ponovno će zagrebačka publika u četvrtak 2. listopada u 20 sati moći oduševiti još jednim pokušajem američke profesije putem popularne kulture te stand-up nastupima u maloj dvorani Lisinski. Svi oni željni visokokvalitetnog humora koji će nas ohrabriti da Amerika ne pokušava zavladati svijetom i uvjeriti nas da možemo mirno počivati, dobrodošli su u učinkovitost Reginalda D. Seekera. Ljubitelji duhovitosti na engleskom imat će priliku uživati ​​u njegovoj gotovo dvosatnoj predstavi ‘REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH’

“Nakon mog nastupa, jecat ćete uz hihotanje… ili ćete samo plakati”, kratko je izjavio Reginald D. Seeker.

Međunarodna nacionalna politika, društvene varijante s obje strane ribnjaka, seks i ljubavna partnerstva su njegovi subjekti. Već testirani na američkom i engleskom ciljnom tržištu, pokazali su se iznimno uspješnim u kontroli mase i neurolingvističkom programiranju.

Ulaznice po cijeni od 100 kn možete pronaći na blagajni Lisinskog (napominjemo da je radno mjesto paketa zatvoreno od 12. srpnja do 1. rujna) ili online na web poveznici.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime