volim se više od sebe

Čačić: Jedino što može zaustaviti Cristiana Ronalda je - ogledalo!

Svaki hrvatski obrambeni igrač u džepu će nositi ogledalo koje će izvlačiti i stavljati nespremnom C.Ronaldu pred lice. Kad ugleda svoj odraz u ogledalu, C.Ronaldu proradi tolika količina samodopadnosti da će se zakopati u mjestu, što će dati dovoljno vremena hrvatskim nogometašima da mu uzmu loptu.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je aktualne europske prvake Španjolce u samoj završnici utakmice i time osigurala prolazak u osminu finala gdje je dočekuje reprezentacija Portugala. Kako i u hrvatskoj reprezentaciji, tako i u Portugalskoj, glavni nositelj igre je nogometaš madridskog Reala, no za razliku od Luke Modrića kojeg je ozljeda spriječila da igra sa Španjolcima, njegov klupski kolega C. Ronaldo u punoj je spremi. Kako bi zaustavio nezaustavljivog Portugalca, izbornik Čačić posegnut će za nesvakidašnjim metodama obrane.

- Cristiano Ronaldo je nezaustavljiv kada je u punoj formi, ali ima i on svoju Ahilovu petu, svoj kriptonit, jedino što ga može zaustaviti, a to je ogledalo. Jednostavno ne može odoljeti a da ne zastane i pogleda se, eventualno popravi frizuru i tu je naša šansa za oduzeti mu loptu -objasnio nam je svoju obrambenu taktiku izbornik Čačić.

Čačić nam je objasnio kako će svaki obrambeni igrač u džepu nositi ogledalo koje će po potrebi izvlačiti i stavljati nespremnom C.Ronaldu pred lice, dok će vratar imati veliko ogledalo na prsima, kako bi mu ruke bile slobodne zbog eventualnih udaraca drugih suparničkih igrača po našem golu.

Iz Portugalskog kampa poručuju kako C. Ronaldo danonoćno vježba protiv ove obrambene taktike, ne bi li smanjio dozu samodopadnosti i narcisizma.

- Cristiano će biti spreman. Već sada se pred ogledalom zadržava svega 5 sekundi, što je ogroman napredak. Danonoćno vježbamo s njim. Nadamo se samo da će mu gel u kosi proći dopinški test, jer je na granici tvrdoće da se računa kao kaciga - poručio je neimenovani izvor iz portugalskog nogometnog kampa.

Iz UEFA-e još nisu sigurni je li ovakva taktika dozvoljena, jer postoji velika mogućnost da prilikom svakog gledanja u ogledalo C.Ronaldo doživi orgazam, što bi ga zasigurno fizički izmorilo i hendikepiralo, a i na tribinama ipak ima maloljetnika, pa takvo nešto nije primjereno.

Fotografija
screenshot youtube

Facebook komentari