san proljetne moći

Dinamo zbog klimatskih promjena ipak ostvario stoljetni san i doživio proljeće u Ligi prvaka

Zahvaljujući klimatskim promjenama, Dinamo je nakon niza neuspjeha u Ligi prvaka konačno dočekao proljeće u ovom prestižnom natjecanju. Dok svjetski lideri u predgrađu Pariza pokušavaju pronaći način kako spriječiti globalni porast temperatura, u upravi hrvatskog nogometnog prvaka iskreno se nadaju da im to neće uspjeti.

Brojni naši građani ovih dana uživaju u natprosječno toplom, pravom proljetnom vremenu usred prosinca ali nitko tako kao jedan svima nama znani stanovnik Remetinca, kojeg ćemo za potrebe ovog članka nazvati Zdravkom Mamićem. 

Zahvaljujući revnom uništavanju jedine planete koja nam je na raspolaganju, san članova uprave hrvatskog šampiona i brojnih navijača konačno se ostvaruje. Na nekim mjestima u okolici Zagreba niču prve visibabe i jaglaci, a Dinamo je još uvijek u Ligi prvaka! Čelni ljudi našeg najuspješnijeg nogometnog kluba iskreno se nadaju da će ovakvi uspjesi u budućnosti postati uobičajeni, a za koje desetljeće i uz malo sreće Dinamo bi mogao na isti način dočekati čak i ljeto u najprestižnijem europskom natjecanju. 

Za kraj spomenimo i komentare nekih – ono baš najgorih – zlobnika, prema kojima ima neke logike da Dinamo i njegovo čelništvo najveće sportske uspjehe ostvaruju zahvaljujući sveopćem zagađenju.

Reporter: Marjan Skorić

Fotografija
Marko Prpic/PIXSELL

Facebook komentari