škaricom o karijeru

FATALNE ŠKARICE: Ronaldo pokvario frizuru u najgorem trenutku - Real drhti čekajući frizera

Cristianu Ronaldu je ova ozljeda frizure pala jako teško, gotovo teže od tromjesečne zabrane gledanja u ogledalo, gdje mu je trpio profesionalni i seksualni život.

U finalu za naslov španjolskog prvaka i šest dana prije prve polufinalne utakmice Lige prvaka, Real bi mogao zaigrati bez najboljeg igrača i strijelca. Cristiano Ronaldo se na samom kraju utakmice protiv Villarreala, pokušavajući napraviti škarice sudario s Baillyjem, te možda nepopravljivo pokvario frizuru. Ronaldo je odbio dalje nastaviti utakmicu, pa je tako Real nastavio s igračem manje.

- Ne mogu ovakav igrati, a fotoreportere koji objave ove fotografije osobno ću tužiti. Ovo je skoro gore od one tromjesečne zabrane gledanja u ogledalo, kad mi je trpio profesionalni i seksualni život - rekao nam je ogorčeni C.Ronaldo. 

Zidane nakon utakmice nije skrivao zabrinutost, jer iako na C.Ronaldovoj frizuri radi čitav tim stilista, frizera i modnih savjetnika,  količina pažnje i gela koju je ulagao godinama, zahtjeva dugotrajnu restauraciju. 

- Svi oni sati i sati izrade frizure, gledanja u ogledalo, vježbanja koncentracije da uvijek ispadnem lijep ispred kamera, možda je otišlo u pepeo. Moja karijera možda je završena - kroz plač nam je projecao pesimistični C.Ronaldo.

Za kraj valja napomenuti kako je Ronaldo odmah nakon ulaska u svlačionicu, platio hakerskoj skupini Anonymus da DDoS napadima uzrokuju poteškoće na Facebooku i Instagramu, pa je cijeli svijet imao problema s tim dvjema društvenim mrežama, sve iz razloga kako sramotne fotografije ne bi slučajno bile dijeljene.

Fotografija
J.S-

Facebook komentari