sjedni, daj šapu

Mamić Čačiću zabio njušku u dres reprezentacije i lupio ga novinama po stražnjici

"Zločesti Ante, zločesti! Što si to uradio s reprezentacijom! Zašto si trgao igru!?" - vikao je ljutiti Zdravko Mamić.

Hrvatska nogometna reprezentacija se vratila doma nakon poraza u 117 minuti od Portugala. Iako su nogometaši dočekani kao junaci, to se ne može reći za Antu Čačića kojeg je na aerodromu dočekao njegov vlasnik Zdravko Mamić. Čim je ugledao Mamića, Čačić se ukopao na mjestu te počeo okretati glavu u stranu, ali bijesni vlasnik se nije dao smesti te je počeo vikati i gurati mu njušku u dres hrvatske reprezentacije pritom ga lupajući novinama po stražnjici.

- Tu dođi odmah! Jesi mi čuo, mamicu ti jebem?! Šta si to napravio?! Zločesti Ante, zločesti! Je l'' se smije kidati napad, ha?! Zašto si trgao igru, mamu ti nedresiranu?! Koliko ću ja sad Dinamovih igrača prodati?! U kućicu, odmah! - vikao je pobješnjeli Mamić pritom lupajući Čačića novinama po stražnjici na opće zaprepaštenje prisutnih.

Nakon što su ovu okrutnost nad sirotim Čačićem osudile razne udruge za zaštitu životinja, na Mamićev odgovor nije trebalo dugo čekati.

- Nabijem ih sve na kurac! Koliko je teško naučiti "daj loptu" ili "lezi u šesnaestercu"? Ha, pitam vas?! Glup je k'o kurac, kupit ću si onog psa za slijepe, onog labradora! Ako može voditi slijepu osobu, zašto ne bi i reprezentaciju! - poručio je javnosti ljutiti Mamić.

Fotografija
j.s.

Facebook komentari