Još jedan stranac

Mamić dovodi trenera iz premijer lige

Izgleda da se Timu Oreškoviću isplatilo iskustvo premijera jer je zbog prestižne titule završio na klupi Dinama.

Mamić, savjetnik kluba, doveo je još jedno strano pojačanje u Dinamo, ovaj put na trenersku poziciju. Mamić je na kratkoj trosatnoj presici rekao da je vrlo zadovoljan Oreškovićevim nastupima u premijer ligi ta da će nova akvizicija konačno malo protresti ustajalu nogometnu scenu.

- Čujte, čim sam ja vidio njegove nastupe, tu jednu karizmu i odanost prema svojim igračima, odmah sam ja znao da je to jedan timski igrač, nije niti čudo da ga zovu Tim. To je jedan čovjek s međunarodnim iskustvom i bila mi je prava čast uopće sjesti s njime na kavu, a kamoli ga dovesti kao kao kao kao kao trenera Dinama. Ja sam njemu odmah platio kavu i dao deset hiljada maraka iz pristojnosti, ja ne očekuje da se to meni vrati. To je jedna investicija, siguran sam da ćemo biti u odličnim odnosima - kazao je savjetnik Dinama, Zdravko Mamić.

Analitičari se slažu da Orešković ima sve predispozicije za odličnog trenera Dinama jer odlično slijedi upute, ima zajednički jezik s igračima, posebno stranima, te je nestranački čovjek koji zna stati na rukave i zasukati loptu.

Fotografija
Accredo Centar

Facebook komentari