Jedina opcija

Mamić: Meni može suditi samo Bog! S njim još nisam bio na kavi

Bog je nekoliko puta odbio kavu, unatoč tome što je Mamić obećao da će mu maloga staviti u prvu postavu Lokomotive.

Gostujući kao voditelj u središnjem dnevniku HRT-a, Mamić je obznanio da su mu svi suci u Hrvatskoj osobni prijatelji ili dužnici te da mu može suditi samo dragi Bog, s kojim još nije bio na kavi.

- Slušaj ti, ako je tebi normalno da ti sudi neki nepoznati lik, onda mi samo dragi Bog može biti sudija! Mislim, kakva je to perverzija da ti sudi neko kog ne znaš, čiju obitelj ne znaš, čije motive ne znaš... možda je taj neko najveća Srbenda i zločinac, a ti si bespomoćan - objasnio je svoj koncept pravednog suđenja Mamić.

- Evo, neka mi onda Bog sudi, on je više puta odbio kavu sa mnom, iako sam mu obećao maloga staviti u prvu postavu Lokomotive. A da ti pravo kažem, nisam ga ni vidio kako igra, ali čim sam čuo da se zove Jesus, odmah znaš, to je ta brazilska škola, tu nema greške.

Kontaktirali smo i Boga, a on je odgovorio da nije siguran može li biti objektivan u slučaju Mamića jer mu je zbog stalnog dosađivanja pozivima na kavu u jednom trenutku poslao poruku: "Mamiću, skini mi se s k***a"

Fotografija
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Facebook komentari