Mamić na Braču pronašao novog Dinamovog stopera

0

Sadržaj

Rate this post

Tragajući po Dalmaciji, Mamić je naišao na malo poznatu sportsku aktivnost zvanu brački picigin, a također ga je jedan domaći igrač ostavio bez daha i također mu je poželio dobrodošlicu u Dinamo.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • MAMIĆ DINAMO BRAČ BOL
  • Mamić

Usred proslave bračkog picigina našao se Zdravko Mamić, čije je mjesto u Dinamu službeno precizirano kao ‘klupski kolega, tj. vidimo se povremeno, ali baš ništa krupno, kurac’. Iako mu se taj sport izravno nije svidio, primijetio je jednog igrača od kojeg je jednostavno ostao bez daha.

Nakon oporavka, pregledao je mladića koji ga je oduševio, a čim je otkrio da je tip brazilskih vjerskih uvjerenja, odmah mu je dao dogovor s kikirikijem u Dinamu.

– Moje je pravo, kao navijač, kao pratitelj i dobar prijatelj Dinama, odgovoriti u zadanoj situaciji kako bi svaki normalan pojedinac mogao reagirati, svi koji imaju Dinamo u gornjem dijelu tijela. Evo, i ja sam samo tip i isto tako imam taj osjećaj u sebi, ja kad vidim kako se fini momci nose s rundama, vi solidni momci, odmah dobijem taj jedan impuls, kako da vas informiram, da osoba naglasak, želim ih, ako me razumiješ što ti želim reći. Ujedno ih namjeravam imati u sebi, imati ih u Dinamu, imati ih u našem časnom hrvatskom narodu, za koji su se bavili naši rezidencijalni stražari i domoljubi, kojima želim pohvaliti i zahvaliti te također izravno dijeliti besplatne vožnje za Maksimir. osobni džep, meni tako božanski, na ovaj dan i također u vijeke vjekova. Jesmo li se razumjeli? Nemojte me ponižavati, pa nisam se rodio neki dan, vlastita mama me zgrabila iz vučjih ralja, organizirani su krvoločni lovovi na mene s obzirom da sam bio mali, s jedinim ciljem da me pokopaju, pokopaju moj Dinamo i također oštetiti moju obitelj do 7. koljena. A tko su ti ljudi, pitam te, srce moje, ali i svi dobri prijatelji koji su se okupili baš ovdje? To je cilj svega lijepog i hrvatskog i sve što je Bog dao ovoj zemlji?! Sami se prepoznajete, uživajte, ne trebam vam ništa govoriti, što god će sigurno isplivati ​​kada dođe trenutak. I isto tako i njihove sablasne i užasne podvale, i to jedno zlo u pojedincima, na kraju je isplivalo, pa će se ta činjenica poklopiti, pojedinci sigurno više neće govoriti Mamić ovo, Mamić ono, ja ću im sve mame jednom pružiti, uživajte u onome što ja Kažem ti, muško – odgovorio je Mamić na pozdravni ‘dobar dan’.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime