ne oprašta se lako

Mirko želi oproštajni meč s Fjodorom odraditi na 10. godišnjicu svog prvog oproštajnog meča

Ova jubilarna 20-ta oproštajna borba dokazat će kritičarima kako Mirko još uvijek nije spreman za oprostiti se od borbi.

Mirko Cro Cop Filipović izazvao je na Facebooku Fjodora Emelianenka na borbu koja bi bila njegov jubilarni 20 oproštajni meč u karijeri. Na odgovor ruske legende nije trebalo dugo čekati, pa je na Filipovićev upit “Fjodore, usudiš li se?” ekspresno odgovorio “Nema problema”. Iako većina fanova ovih dvaju boraca očekuju borbu stoljeća, ima i onih koji kritiziraju vremešne borce, spočitavajući im da će im između rundi trebati boce s kisikom ili kako će u ring ulaziti sa staračkim štapom. Na takve zlobne kritike ubrzo se oglasio i sam Filipović te ušutkao zlobne jezike.

"Legendo, boli te sisa za moje borbe, ako želiš gledaš, ako te ne zanima ne gledaš. I to je to. Poštuj starije, da se ne bi od života oprostio. Od karijere se mogu tisuću puta oprostiti, ali ovakav bezobrazluk se ne oprašta lako", napisao je na svojoj Facebook stranici Filipović, te izrazio želju da oproštajnu borbu s Fjodorom odradi točno na 10. obljetnicu svoje prve oproštajne borbe. 

Fotografija
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Facebook komentari