Stezanje remena

Predbračna čistoća odvozit će Blanku dva umjesto tri puta tjedno

Ćudoredni Holding trpi rezove u budžetu do kojih je došlo kad je Blanka Gospodinu prinijela broncu umjesto zlata.

Gospodin je prisiljen stisnuti remen u određenim sferama svojeg poslovanja nakon što je revizija otkrila nepredviđene rupe u budžetu jer su se neka njegova ulaganja izjalovila.

- Iako sam ove godine pametno ulagao, ponajviše financijskih poteškoća uzrokovale su mi Olimpijske igre u Riju. Čujte, neki su iznenadili osvajanjem medalja, ali timski sportovi i Blanka su podbacili. Nažalost, to su bili nastupi u koje sam najviše uložio pa iako su iznenađenja poput Sare Kolak razveselila raju, na njima nisam zaradio ni kune. Rezovi su naprosto neizbježni, a pravedno je da se odraze po zaslugama - objašnjava Gospodin.

Zbog toga će predbračna čistoća, koja je inače po Blanku dolazila tri puta tjedno, morati smanjiti broj odvoza.

- Čujte, moji putevi su tajanstveni, ali rute kamiona predbračne čistoće su transparentne. Mislim da bi ljudi jako brzo primijetili nepravdu pa je nužno korigirati stvari na vrijeme - zaključuje Gospodin priču.

Neslužbeno saznajemo i da je Gospodin toliko preplavljen zavjetima, ovjerama i istragama o predbračnoj čistoći da su mu potpuno promakli Sirija, humanitarna kriza s izbjeglicama, zaoštravanje odnosa na Balkanu, nuklearno testiranje u Sjevernoj Koreji, Donald Trump, teroristički napadi i još mnoge druge situacije za koje naprosto nema vremena.

Unatoč gomili posla, Gospodin još uvijek voli provjeriti jesu li osobe u braku hetero, je li vjeronauk još uvijek u školama i onaniraju li pubertetlije prije spavanja.

Fotografija
Josip Somodji

Facebook komentari