loša bila '45-ta.

AUSTRALIJA LEGALIZIRA GAY BRAKOVE: 67% Australaca bilo za - 100% Hrvata protiv

33% australskih državljana koji su na referendumu glasali protiv smatra kako se legalizacija istospolnih brakova kosi s hrvatskom korienskom kulturom, jezikom i običajima kojih se još samo najstariji od njih sjećaju.

I dok većina Australaca podupire ideju da njihova zemlja postane 26. država svijeta koja će legalizirati istospolni brak, točnije njih 67%, 100% hrvatskih iseljenika koji čine ostalih 33% strogo se protivi. Predsjednik hrvatske australske trećine Ante Francetić tvrdi kako će istospolni brakovi uništiti koriensku kulturu hrvatskih Australaca. Ako do legalizacije ipak dođe, iz udruge hrvatskih domoljuba u Australiji "Loša bila '45-ta" najavili su podizanje šatora ispred australskog ministarstva obrane u Melbourneu te su već naručili 400 plinskih boca s kojima će prijetiti odgovornima za takav bogohulni pederoliberalni progres.

"That can't be dobro. Me razumijete? If they odluče da pederi dobiju marriage, we will put šator ispred ministarstvo, kako to radila people u naša domovina za koju vote na izbori. We ordered 400 plinskih boca just like domoljubi in Rvatska did i nećemo se micati dok god ne dobijemo what we want and of course janjetina na ražanj", za kraj se našalio predsjednik udruge Ben Jerkovich.

Nakon ove izjave hrvatskih domoljuba u Australiji reagirala je australska policija koja je sve aktere ove prijetnje uhitila te ih čeka kazna do 10 godina zatvora zbog prijetnje državnim udarom jer je Australija, za razliku od njihove pradomovine, uređena država u kojoj šačica ekstremista ne kontrolira ministarstva i državni ustroj.

Fotografija
Jan Stih

Facebook komentari