Međunarodna produkcija

Nakon godina čekanja, napokon stiže treći i vjerojatno konačni dio sage “Svjetski rat”

Dugoočekivani nastavak trebao bi okončati sagu, ali i ljudsku vrstu pa se iščekuje s podjednakom dozom veselja i strepnje hoće li dokrajčiti posao kako spada.

Zadnji nastavak imat će dosad najveću međunarodnu produkciju u koju su uključene zemlje kao što su Amerika, Rusija, Kina, Njemačka, Francuska i Turska. Očekuje se da će i ovaj završetak trilogije biti puno veseliji i optimističniji od tradicionalno mračnog drugog dijela.

- Evo, već sam rezervirao karte jer još nisu u prodaji, ali moje mjesto u prvim redovima je zagarantirano. Veliki sam fan sage i imam ogromna očekivanja od zadnjeg nastavka pa se nadam da me neće razočarati. Priča se da će biti bombastičniji i veći nego prošli nastavci, a kakav god na kraju ispao sigurno je da će zaključiti jednu eru - komentira Mislav koji je fan još od Prvog svjetskog rata o kojem je prvi put čuo u školi.

Posljedice Drugog svjetskog rata osjete se još i dan danas iako je star preko 50 godina, a njegov utjecaj na suvremenu stvarnost je neporeciv. Unatoč tome, kritičari su podijeljeni, pogotovo na našim prostorima gdje se još uvijek raspravlja o protagonistima i pokušava dokučiti tko su bili pozitivci, a tko negativci.

Fotografija
Flickr/Maxwell Hamilton

Facebook komentari