u sobu!

Razvodi se od kćeri jer nije htjela ići glasovati za Trumpa

Svake bi izbore Billyjev brat, sestra , majka, otac, žena i kćer otišli glasovati i tako pomogli republikancima s 3 glasa, no ove izbore republikanci su ostali zakinuti za jedan glas...

Billyjeva obitelj generacijama jedva je čekala izbore kako bi mogli svojim glasovima pomoći republikancima u borbi protiv liberalno komunističkih demokrata, ali ove izbore uslijedio je šok. Njegova kćer odbila je izaći na glasovanje, jer je na Foxu pušten maraton Jerry Springer Showa, kojeg ona toliko jako voli i obožava. Billy, razočaran tim pobačajem patriotske dužnosti, dao je papire za razvod od voljene mu kćeri.

- Gotovo je. Dao sam papire za razvod, od sutra mi je samo kćer. Što je sljedeće? Hoće li poput demokrata umjesto aligatora jesti europsku kuhinju i putovati po svijetu? Sada će napokon Trump potjerati sve te indijanske imigrante nazad u Afriku - rekao nam je Billy ispijajući Mountain Dew.

Donald Trump, koji je najavio jaku antiimigrantsku politiku, deportirao je svoju suprugu nazad u Sloveniju te najavio daljnje deportacije doseljenika, što su Indijanci dočekali s velikim oduševljenjem. 

Fotografija
Elvert Barnes flickr

Facebook komentari