Bozani osudio postupke kevina spaceya te sugerirao da ga premjeste u drugu

0
Rate this post

Zdravlje i ljepota žene +25

Sljedeći dio serije Zdravlje i ljepota! Današnji savjet za žene od 25 godina. Bavit ćemo se problemom suhe kože, strija, umornih očiju i učvršćivanja poprsja! 🙂

Suha koža je problem za mnoge od nas. Sklon je iritacijama. Stoga biste trebali izbjegavati intenzivne pilinge i matirajuće kreme za lice s cinkovim oksidom ili sumporom, koje su odlične za tinejdžere. Birajte kreme s aktivnim tvarima (kombucha, adenozin, LHA) koje njeguju kožu i obnavljaju njezinu ujednačenu strukturu sloj po sloj. Za uklanjanje šminke koristite nježnu micelarnu tekućinu.

Zahvaljujući micelarnoj strukturi, čisti i uklanja šminku bez iritacije i bez narušavanja hidro-lipidne ravnoteže kože.

Preporuka Hebe: završio je tvoj 25. rođendan. Ako do sada niste imali razloga raditi ultrazvuk dojki, sada biste trebali napraviti profilaktički pregled i ponoviti ga jednom godišnje. Ultrazvuk dojki jedan je od najvažnijih profilaktičkih pretraga koji otkriva benigne i neoplastične promjene kod žena.

Počnite koristiti kremu za područje oko očiju. U ovoj dobi usmjerite se na hidrataciju, ali nemojte se bojati blagog djelovanja protiv bora. La Roche-Posay hidratantni gel za oči intenzivno vlaži zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i glicerinu, uklanjajući bore uzrokovane suhom kožom.

Zahvaljujući kofeinu i termalnoj vodi, blagotvorno djeluje na podočnjake i natečene oči.

Pobrinite se za učvršćivanje poprsja. Veličina je nebitna. Važno je da vam poprsje bude podignuto, njegovano i lijepo oblikovano. Dijeta koja završava yo-yo efektom, trudnoća i razdoblje dojenja ne doprinose učinkovitom izgledu dojki. Što možeš učiniti? Održavajte pravilno držanje i nosite grudnjak koji dobro pristaje.

U postizanju efekta podignutog poprsja pomažu i sklekovi i podizanje bučica u ležeći položaj

Uključite odgovarajuću njegu. Krema za modeliranje, zahvaljujući sadržaju oligopeptida, pruža brzi učinak učvršćivanja. Istodobno, sprječava starenje kože i sprječava promjenu boje. Kako bi krema bila učinkovitija, umasirajte je kružnim pokretima odozdo prema gore. Izbjegavajte bradavice.

U postizanju efekta podignutog poprsja pomažu i sklekovi i podizanje bučica u ležeći položajProblem strije. Oni su rezultat rastezanja kože izvan njezinih granica. Najčešće se pojavljuju na trbuhu i grudima tijekom trudnoće ili kada se nekontrolirano debljate. Rizik od strija možete smanjiti korištenjem specijaliziranih preparata, npr. Bio-Oil ulja za tijelo. Lako se upija, nemasni, hipoalergen i pogodan za osjetljivu kožu.

Dodatak za vas: Tijekom trudnoće i dojenja povećava se potreba za određenim vitaminima, mineralima i DHA masnim kiselinama. Sastav preparata pažljivo je odabran kako bi zadovoljio potrebe trudnica i dojilja koje planiraju trudnoću.

Posljednje dodano

  • KAKO SE ODJEĆITI ZA PRIČESTI
  • Kako se obući za pričest? Styling ideje
  • KUPITE SADA_ PLATITE KASNIJE
  • Kupite sada, platite kasnije
  • Bijela košulja – nosite je drugačije
  • Bijela košulja – nosite je drugačije
  • Koje će boje kose biti moderne 2022. i što nositi s njima
  • Koje će boje kose biti moderne 2022. i što nositi s njima
  • Zimski sal rokovi isporuke
  • Zimska rasprodaja. Vrijeme isporuke.

Premalen? Prevelik? Ili možda nije dovoljno čvrst? Kada stojite pred ogledalom, uporno raspravljate o pitanjima veličine ili oblika. Ali je li to važno? Uostalom, pitanje s kojim biste trebali početi je drugačije. Vi znate o tome. Jesu li moje grudi zdrave?

Mi smo brend namijenjen ženama kojima udobnost i ženstvenost idu ruku pod ruku. Želimo da naši klijenti ne samo da izgledaju lijepo, već i da se osjećaju sjajno. I u odjeći i u tijelu – zdravo i njegovano.

Zato već peti put organiziramo akciju Čuvaj sebe.

Modno, lijepo i zdravo. Na ovaj način želimo potaknuti žene na preventivne preglede koji će ih učinkovito zaštititi od bolesti. Partner naše akcije je udruga Varšavski centar “Amazonki”. Dobit od prodaje posebno označenih proizvoda iz naše kolekcije doniramo. Sudjelovanjem u ovoj akciji pomažete drugima.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime