ne prilazai, uhljebi ću se

DRAMA ISPRED HOLDINGA: Nepoznati muškarac prijeti samouhljebljenjem ako mu ne daju posao

MUP je poslao službenog pregovarača koji je muškarcu obećao naći neku rodbinsku vezu u Zagrebačkom Holdingu pa makar mu pregledavali obiteljsko stablo i par stoljeća unazad.

Jučer ispred zgrade Zagrebačkog Holdinga događala se prava drama u kojoj se nepoznati muškarac prijetio samouhljebljenjem ako ga ne zaposle u Holdingu. Prestravljeni zaposlenici Holdinga, onako trgnuti iz šalterskog sna, odmah su pozvali policiju kako bi obuzdali muškarca u tom strašnom činu nerodbinskog oskvrnuća višedesetljetne tradicije.

"Kada sam ga čula kako viče da će se samouhljebit, mislila sam sanjam. Onda sam se trgnula i sna i vidjela da se ta noćna mora odvija za pravo. Štipala sam se k'o luda prije nego sam rekla rođaku na porti da pozove policiju", rekla nam je Jasenka (62) koja još uvijek ne može doći sebi.

Nakon dolaska policije na mjesto zločina, policijski pregovarač pokušao je smiriti muškarca obećanjima kako će mu već naći neku rodbinsku poveznicu u Zagrebačkom Holdingu ma makar kopali po rodbinskom stablu do stoljeća sedmoga, samo neka ne čini gluposti.

"Rekao sam mu neka misli na svoju obitelj, koja nije zaposlena tu. Obećao sam mu naći rodbinsku vezu u Holding samo da ga smirim i dam dečkima iz ATJ Lučko vremena da ga obuzdaju", prokomentirao je policijski pregovarač ovu skoro tragediju u Zagrebu.

Nakon što se muškarac smirio, djelatnici ATJ Lučkog uspjeli su ga obuzdati te mu iz ruke izbiti sredstvo samouhljebljivanja, člansku iskaznicu stranke Bandić Milan 365. Policija je potom privela nepoznatog muškarca kojem je do suđenja određen višegodišnji pritvor u zagrebačkoj burzi rada. 

Fotografija
Igor Soban/PIXSELL

Facebook komentari