lož vulje

FANOVI UŽASNUTI: Najnovija inačica Golfa ne ide na lož ulje!

Ovim potezom VW-u na Balkanu prijeti veća katastrofa od one Samsungove s Note7, tvrde analitičari.

Poznati njemački proizvođač automobila iz Wolfsburga i san svakog prosječnog Balkanca koji drži do sebe, Volkswagen, kod novog omiljenog narodnog kompakta napravio je grešku koja bi mogla rezultirati apsolutnim podbačajem na prostoru bivše umjetne tvorevine. Vijest kako u najnoviju inačicu Golfa neće moći točiti lož ulje, razbjesnila je fanove tog popularnog vozila koji garantira penetraciju kod pripadnica ljepšeg spola ruralnog izričaja.

- No, da to nije jedini dizajnerski propust i loša odluka uprave, potvrđuje i činjenica, kako s novim modelom oznaka TDI više neće imati crvena slova, što će uvelike otežati pripadnicama ljepšeg spola mogućnost razlikovanja dobrog od prosječnog ulova za potencijalni brak.

. Ne kužim se u aute, ali znam da mora imati dva crvena slova u TDI da je dobar. Kak sad da znam jesam li dobro ćopila ili sam završila na parkingu s nekim bijednikom - rekla nam je revoltirana Ivana iz Klinča sela.

Kako bi spasili, što se spasiti može, iz Volkswagena poručuju kako će model za balkansko tržište dolaziti s ekstra opremom kao kompenzacija za dizajnerske propuste.

- Našim vjernim kupcima već ćemo u osnovnom paketu opreme nuditi servo, a kupci top modela s najvišom opremom dobit će ručnu klimu u potpunosti besplatno - rekao nam je zastupnik za istočnu Europu, Anto Kućo.

Fotografija

Facebook komentari