smrt antifašizmu

Fašisti diljem svijeta čestitali gradonačelniku Hasanbegoviću na uklanjanu Tita iz Zagreba

Zagrebački gradonačelnik Zlatko Hasanbegović tvrdi kako je ovo velika pobjeda aniti-antifašizma u Hrvatskoj te najavio kako neće stati sve dok se Istra, Kvarner, Dalmacija i Međimurje ne vrate državama kojima ih je zločinac Tito nasilno otuđio.

Danas je Zagreb ostao bez Trga maršala Tita. Živo drug Tito, ali sad je mrtav, rekli bi cinici. Zagrebački gradonačelnik Zlatko Hasanbegović danas nije skidao osmijeh s lica, a razloga za to nije bilo malo. Kao prvo maknuo je Josipa Broza Tita iz Zagreba, posljednju uspomenu na nikad prežaljeni poraz fašista i hrvatskih Kvislinga u Drugom svjetskom ratu, a kao drugo, vlada hrvatskom metropolom bez da je pobijedio na lokalnim izborima. Bravo Hasanbegoviću, tvoja ruka u gradskoj skupštini i na mudima "Delatora" uspjela je ono što čak ni ekstremistima u '90-tim godinama nije pošlo za rukom - izbaciti antifašizam iz Zagreba.

No, ne možemo za to kriviti isključivo Hasanbegovića i apologete NDH, jer dok je s jedne strane proustaška desnica skidala natpis Trga maršala Tita, s druge strane im je skupina "antifašističkih" idiota davala vjetar u leđa, onako mašući srpom i čekićem i zastavama SR Hrvatske i time potkrepljujući lažne argumente ekstremne desnice kako su protiv promjene naziva trga JEDINO jugonostalgičari i zagriženi komunisti kojima samostalna Republika Hrvatska smeta.

Za ovakav splet događaja možemo zahvaliti dvjema šačicama ekstremnih idiota, kojima je zajednički nazivnik da ne poštuju grb i granice suverene demokratske Republike Hrvatske. I dok su ustaše preuzele i stavile kompletnu desnicu pod isti nazivnik, ovi "antifašisti" s prosvjeda od neki dan, ukrali su građanima antifašizam, temelju ljudsku vrijednost svake normalne osobe na svijetu te ga stavili pod nazivnik komunizma i jugonostalgije.

Živo drug Tito, ali sad je mrtav. Jebi ga. 

Fotografija
Goran Stanzl/PIXSELL druga slika Tomislav Miletic/PIXSELL

Facebook komentari