Nakon spomenika tumanu domovini i holokaustu bandi gradi spomenik drzhavnom

0
Rate this post

WHITE MOLB, odnosno podržava mršavljenje i održava odgovarajuću razinu glukoze u krvi

Kapsule s prirodnim ekstraktom bijelog duda najučinkovitija su borba protiv povišene razine glukoze u krvi. Svaka osoba koja se bori s dijabetesom zasigurno je posegnula za čajem od duda. Nažalost, njegov okus ostavlja mnogo da se poželje, pa je puno bolje rješenje kapsula koja se lako proguta, a koja je dodatno obogaćena ekstraktom crnog papra.

Bijeli dud + UNS crni papar nemilosrdni je dvojac koji se bavi masnim tkivom, a njihova svojstva mršavljenja potvrđena su znanstvenim istraživanjima i iskustvom !

Sjećate li se naslova od prije nekoliko sezona o tome da Beyonce pije paprenu vodu?

Zvuči neinspirativno, ali djeluje. No, ne morate se mučiti takvom mješavinom, jer je jedna mala tableta dnevno dovoljna za postizanje težine iz snova. Da napomenem da tretman neće smršaviti vaš novčanik, jer jedno pakiranje Bijelog duda je 60 kapsula za samo 35 PLN!

LAVANDA – legendarna snaga Provanse

Stres koji nas prati svaki dan izravno se pretvara u naše zdravlje, kondiciju i poremećaje spavanja. Sve više ljudi poseže za farmakološkim sredstvima kako bi svaki dan mogli zaspati i spavati 8 sati, no svi koji su barem jednom koristili tablete za spavanje znaju da oni nisu najbolji način za regeneraciju tijekom spavanja.

Stoga, ako je stres vaša svakodnevica, nervozni ste oko priprema za vjenčanje, doživljavate stanja tjeskobe i nervozne hiperaktivnosti, posegnite za Lavandom UNS  obogaćena ekstraktom paprike crne.

Lavanda smiruje i podržava u stresnim situacijama te smiruje razdražljivost i napetost. Smiruje se, što je od velike važnosti za pravilan i zdrav san. Osim toga, lavanda ima i antidepresivni učinak. Crni papar, s druge strane, povećava učinkovitost biljnih sastojaka i podržava probavu, što utječe na stanje naših crijeva i dobro osjećanje nakon jela. Cijena dvomjesečnog tretmana je samo 29 PLN.

ZELENI ČAJ ili stara kineska tajna mladosti

Vjerojatno su svi čuli za zeleni čaj i njegova fantastična svojstva. Tisućama godina poznat u Kini, dugi niz godina osvaja Zapad i srca ljubitelja prirodne potpore za rad tijela. Možda vam se sviđa ili ne sviđa okus zelenog čaja. Priznajem da mi se ne sviđa njegov okus, ali do sada sam ga pio pametno kako bih poboljšao koncentraciju i pamćenje, te održao ispravnu razinu inzulina.

ZELENI ČAJ ili stara kineska tajna mladostiOtkad sam naišla na dodatak UNS Green Tea bez žaljenja sam odustala od infuzije zelenog čaja, jer u jednoj kapsuli imam najveću koncentraciju (500 mg) ekstrakt lista zelenog čaja. Tablete zelenog čaja smanjuju tjelesnu masnoću zahvaljujući obogaćenju ekstraktom crnog papra.

UNS Green Tea kapsule uklanjaju štetne toksine iz organizma, jačaju imunitet i značajno poboljšavaju izgled kože sklone seboreičnim promjenama. Niska cijena liječenja potiče redovitu konzumaciju tableta (60 kapsula za 49 PLN).

LIJEPA I ČVRSTA KOŽA, tj. MLADOST BEZ SALPELA

Svaka bi žena željela održati vječnu mladost, čiji je jedan od atributa lijepa, čvrsta i zdrava koža. Kolagen i hijaluronska kiselina se prirodno javljaju u tijelu, ali njihova razina s godinama opada, što se izravno odražava na izgled kože – njezinu napetost, debljinu, te dubinu i vidljivost bora.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime