Naselje Remetinec dobiva status grada kako bi mu Bandić jednog dana mogao biti gradonačelnik

0

Sadržaj

Rate this post

Milan Bandić zatražio je da se zagrebačko naselje Remetinec proglasi gradom kako bi u konačnici mogao trajno postati njegov gradonačelnik.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom

BANDIĆ REMETINEC USKOK DVORAC SANADER KINDERLADA OVO NETKO ČITA
bandić

Milan Bandić tvrdi da mu je ovo posljednji mandat gradonačelnika Zagreba te da će se brzo preseliti u Remetinec za koji traži status grada. Kao čimbenik preseljenja navodi svoj budući ured, koji će zasigurno imati jače osiguranje, ali i veću kantinu u kojoj će zasigurno ulagati više vremena s djelatnicima nego što je to činio do sada. Uz sigurnost i sigurnost, ali i menzu, Bandić izjavljuje da će Remetinec, kao i Dubrovnik, zasigurno postati meka za snimanje filmova, ali i kolekcionara, posebno zatvorske tematike, poput ponovnog snimanja “Iskupljenja u Shawshanku” ili kulta serije kao što su “Brothers’ Legislation” kao i “OZ”.

Vidi, dosta je. U mom kuferu je Zagreb, brzo prelazim u prigradska naselja ili novi centar Remetinca. bit će reda i zakona”, rekao nam je Bandić u toku šetajući Rudija parkom na Savici.

Na kraju otkrivamo da su Ivo Sanader i Zdravko Mamić dodatno uveli svoj preseljenje u budući grad Remetinec, kako bi pomogli Bandiću u vođenju grada, te pozvali čelnike najvećih stranaka da im podrže, kako u logistici tako i u također radna snaga.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime