Nema časti među lopovima

NEPOTIZAM U HOLDINGU! Lopovi opljačkali poslovnicu preko veze

Pljačkaši koji su ukrali skoro milijun kuna još nisu poznati policiji, ali u Holdingu su poznati kao mali od kuma i tast od svekra.

U Holdingu je zabilježen slučaj namještanja natječaja za pljačku, što je jako uzrujalo zagrebačke lopove. Sindikat lopova ne može vjerovati da se ovakav nepotizam odigrava čak i za vrijeme blagdana kada bi moralne vrijednosti trebale biti na vrhuncu.

- Stvarno je ružno vidjeti ovakve scene za blagdane. Natječaj za pljačku raspisan je reda radi, samo kako bi se zadovoljili zakonski uvjeti. Mali od kuma i tast od svekra trebali su posao pa je Holding otvorio tobože javni natječaj samo kako bi njih ugurao u firmu, ostali lopovi nisu imali niti šanse. Tako je već godinama, ali lopovski kodeks do sada nikada nije tako svirepo prekršen baš za blagdane - razočarani su iz sindikata.

Iz Holdinga poručuju da nije riječ o namještenom natječaju za pljačku te da lopovi nisu dobili posao zbog rodbinskih veza već isključivo zbog kompetencije. Ipak, saznajemo da su neposredno prije raspisivanja natječaja sniženi kriteriji kako bi se lopovi koji su dobili posao uopće mogli javiti na njega.

Fotografija
Igor Soban/PIXSELL

Facebook komentari