lova mi se topi

Pijani vozač ralice posolio Bakačevu - Bandić tvrdi kako mu se lova jednostavno istopila

Nakon kratkog vremena posoljeni snijeg pretvorio se u slanu vodu vrijednu 23 milijuna kuna, pa je Bandić u Bakačevoj najavio svjetsko prvenstvo u morskom ribolovu.

Noćas oko 03 sata vidno alkoholizirani je vozač ralice Mijo (56) počistio i posolio Bakačevu ulicu gdje je par dana prije naneseno više tona snijega u svrhu izgradnje skijaške staze. Nakon što ju je dobro nasolio i ralicom razgrnuo snijeg, pijani vozač zaspao je u ralici gdje ga je u ranim jutarnjim satima pronašla policija.

"Vozač ralice Mijo (56) spavao je u još uvijek vidno alkoholiziranom stanju. Nismo radili alkotest, ali sama činjenica da je ralicom pedantno očistio i posolio ulicu bit će dovoljan dokaz na sudu. Opće je poznato da za tako nešto napraviti, a raditi u Holdingu moraš biti ili jako pijan ili mentalno bolestan", rekao nam je policajac koji se prvi zatekao na mjestu zločina.

Ujutro oko 9 sati, u Bakačevoj , kojom je sada tekla bujica slane vode, pojavio se i gradonačelnik Bandić koji je smirivao uplakane građane potresene ovom neviđenom tragedijom.

"Ovo je dobar primjer kak se lova istopi ak ne paziš. Uveravam se da bu taj bil otpušten iz Holdinga, jer ralicom u sneg može samo bedak ili pijana budala. No, kaj je tu je. Bumo organizirali prvenstvo u morskom ribolovu ili regatu", rekao je Bandić, onako sa smiješkom.

Fotografija
Tomislav Miletic/PIXSELL

Facebook komentari