Vožnja bez karte je besplatna

ZET otvara Centar za vrijeđanje majki s djecom na liniji 268 - Ulaz besplatan

Sve majke s djecom dobrodošle su na autobusnu liniju 268 gdje će dobiti besplatnu porciju vrijeđanja ako ne plate kartu.

Iako je plaćanje ZET-ove karte već godinama jedna od privilegija života u hrvatskoj metropoli, ZET je odlučio proširiti ponudu svojih usluga i na one koji si ne mogu priuštiti kartu. ZET je do sada testirao svoje uslužne djelatnosti vrijeđanjem omladine i zaposlenih koji nisu imali kartu, no u skladu s pronatalitetnom politikom odlučio je proširiti uslugu i na majke s djecom.

- Ova usluga je potpuno besplatna, dovoljno je ući u bus na liniji 268 bez karte i naše stručno osoblje izvrijeđat će vas služeći se smjernicama iz najrelevantnije literature o odnosu s klijentima. Vozač vam možda prigovori zašto imate dijete ako nemate novac za kartu, a možda vas nazove seljankom. S našim stručnim osobljem nikada ne znate, uvijek vas ugodno iznenade svojim kreativnim pristupom radu – komentiraju iz ZET-a.

Centar za vrijeđanje majki s djecom dio je javnog prijevoza svih metropola pa je vijest o lokalnom centru razveselila mnoge majke, ali i ostale putnike koji rado snimaju pružanje takvih usluga i objavljuju snimke na društvenim mrežama. Prve besplatne usluge već su pružene, a iz ZET-a se nadaju da će ih uskoro iskusiti majke i djeca svih dobnih skupina.

Fotografija
Grgur Zucko/PIXSELL

Facebook komentari