Zanimljivosti

0
Rate this post

Rezultati

Učinci tretmana vidljivi su nakon otprilike 2-3 tjedna i odgovaraju postupnom povećanju kolagena i elastina koji nastaju prirodnom aktivnošću implantiranih stanica.Glavni rezultati koji se mogu postići su smanjenje finih bora i poboljšanje kožnih tkiva koje će izgledati glađe, zdravije i svjetlije.

Napomena: učinkovitost tretmana ovisi o genetici, stanju kože, dobi i načinu života. Iz tih razloga će se razlikovati od pojedinca do pojedinca.

Kakva očekivanja?

  •     Poboljšanje teksture kože
  •     Poboljšanje debljine potkožnog kolagena
  •     Nestanak finih bora i drugih znakova starenja
  •     Općenito, koža izgleda zdravije i svježije

Postupak

LIPOSKILL regenerativna tehnika temelji se na implantaciji mezenhimskih matičnih stanica dobivenih iz vlastitog masnog tkiva. Postupak je jednostavan i bezbolan:

Povlačenje i uzorkovanje

20cc masti skuplja se tijekom jednostavne (brze i bezbolne) ambulantne sesije.

Ekstrakcija i proširenje

Laboratoriji Instituta za bioznanost vrše ekstrakciju matičnih stanica iz uklonjene masti.Ekstrahirane stanice se šire za oko 12 dana. Laboratorij proizvodi oko 20 epruveta stanica, od kojih će neke biti korištene za potrebno liječenje (ili za nekoliko različitih tretmana).

  • Liječenje LIPOSKILL-om
  • Proširene stanice se ubrizgavaju u tkivo koje se liječi.
  • Ubrizgane stanice oslobađaju specifične faktore rasta i potiču regeneraciju tkiva.
  • Krioprezervacija

Ekstrakcija i proširenjePreostale epruvete mogu se zamrznuti i kriokonzervirati 3 godine na zahtjev kupca. Krioprezervacija jamči korištenje za nove i buduće tretmane regenerativne medicine.

Zatražite LIPOSKILL

Zatražite sada besplatne konzultacije za prirodno pomlađivanje vaše kože bez operacije uz tretman LIPOSKILL. Nazovite besplatni broj 800 690914 ili ispunite obrazac u nastavku kako bi vas kontaktirao jedan od naših stručnjaka.

  • Tretmani lica i tijela
  • Pulsno svjetlo

Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), ili terapija flashlampom, je neinvazivni tretman koji koristi svjetlosne impulse visokog intenziteta za poboljšanje izgleda kože. IPL (Intense Pulsed Light) sustavi rade na istim principima svjetlosne energije kao i laseri, svjetlost se apsorbira unutar ciljnih stanica određene boje (kromofora) prisutnih u koži. Svjetlosna energija se pretvara u toplinsku energiju, što uzrokuje štetu u određenom ciljnom području.

Sustavi impulsnog svjetla razlikuju se od laserskih po tome što nude mnogo valnih duljina (ili boja) u svakom svjetlosnom impulsu. Većina IPL sustava koristi filtre za pročišćavanje proizvodnje energije u liječenju određenih područja, što povećava penetraciju bez prekomjerne razine energije i omogućuje ciljanje specifičnih kromofora. Djeluje uglavnom na sljedeće probleme:

Vaskularne lezije uključujući: paukove angiome, café au lait mrlje na koži, slomljene vene na licu, kuperozu, rumene obraze, rozaceju

  •     Pjege i znakovi starenja
  •     Linije i bore lica
  •     Uklanjanje tamnih dlačica

Postupak pomlađivanja stare kože naziva se fotorejuvenation i zahtijeva niz tretmana pulsirajućim svjetlom. Tretman pulsnim svjetlom također može biti od pomoći u liječenju akni i strija.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime