MEA CULPA

DEMANTIJ: Neistinite informacije u članku "PRAVA ISTINA Olić izostaje zbog ženina ultimatuma: M

Redakcija News-Bara.hr dobila je zahtjev za objavom demantija članka objavljenog 6. lipnja 2012. pod naslovom PRAVA ISTINA Olić izostaje zbog ženina ultimatuma: "Možeš sjediti i kod kuće!"

Redakcija News-Bara.hr dobila je zahtjev za objavom demantija članka objavljenog 6. lipnja 2012. pod naslovom PRAVA ISTINA Olić izostaje zbog ženina ultimatuma: "Možeš sjediti i kod kuće!"

Kao što stoji u uvjetima korištenja, News-Bar.hr je humoristično-satirični portal koji objavljuje izmišljenje vijesti radi parodiranja društveno-političke scene. Svi tekstovi i sav sadržaj objavljen na portalu izmišljeni su i nisu istiniti, stoga se ovim putem ispričavamo gospođi Nataliji Olić, koja se zbog objavljenog članka osjećala povrijeđenom. Tekst koji je objavljen u spornome članku, uključujući i izjave svih sudionika, potpuno je neistinit. Riječ je o humoristično-satiričnom djelu jednog od naših autora i stoga ga ne treba shvaćati ozbiljno.

Gospođa Natalija Olić je, u skladu sa Zakonom o medijima, zatražila objavu ispravka objavljene informacije, koji prenosimo u cijelosti, bez izmjena:

ISPRAVAK OBJAVLJENE INFORMACIJE

Gospođa Natalija Olić u cijelosti odbacuje kao neistinite sve navode kojima se u objavljenom članku pokušava insinuirati da bi ista bila odgovorna za izostanak svoga supruga Ivice Olića sa popisa hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj.

Gospodin Ivica Olić nije bio u mogućnosti nastupiti na Europskom prvenstvu u Poljskoj isključivo zbog ozljede koju je zadobio na pripremnoj nogometnoj utakmici sa Norveškom koja je odigrana u Oslu dana 02. lipnja 2012. godine.

Stoga su neistinite i krajnje zlonamjerne tvrdnje iz objavljenog članka u kojima se gđi. Nataliji Olić pokušava imputirati nedolazak njezina supruga na Europsko nogometno prvenstvo.

Naime, gđa. Natalija Olić nije nikada došla u kamp hrvatske reprezentacije u Bad Tatzmansdorfu, kako se to neistinito navodi u objavljenom članku, a niti je ista ikada, na bilo koji način primorala ili utjecala na svoga supruga da napusti kamp hrvatske nogometne reprezentacije.

Takvim neistinitimi i senzacionalističkim navodima, ozbiljno se narušava ugled i dostojanstvo moje stranke, te ju se time nepotrebno dovodi u situaciju da zaštitu svojih povrijeđenih prava potražuje kroz odgovarajuće sudske postupke, a ovo osobito imajući u vidu kako autor objavljenog članka neistinito i maliciozno ističe da je gđa. Olić u konkretnom slučaju "vukla rasplakanu djecu sa sobom".

Radi znanja se stoga ističe kako su predmetnom prilikom djeca obitelji Olić bila u Davoru kod djeda i bake, dok je gđa. Natalija Olić bila u Zagrebu, a ne u kampu hrvatske reprezentacije u Bad Tatzmansdorfu.

S obzirom da se u objavljenom članku, na potpuno neprihvatljiv način zadire u obiteljski život obitelji Olić, a da se gđu. Nataliju Olić bezrazložno i neistinito nastoji prikazati u negativnom kontekstu, ovim Vas moja stranka, pored zahtjeva za objavu ovog ispravka, pozva na davanje isprike, a sukladno odredbi članka 22. Zakona o medijima.

Ovim se putem još jedanput ispričavamo gospođi Nataliji Olić i cijeloj obitelji Olić zbog neugodnosti koju je ovaj članak nenamjerno izazvao.

Fotografija
Slavko Midzor/PIXSELL

Facebook komentari