Tko tu koga slika?

Djevojka razotkrila fitness prevaru: Nagovorili me na teretanu, a ja uopće nemam Instagram profil

Zviždačica otkriva da je pohađala teretanu 3 mjeseca bez ikakvih rezultata. Naime, nitko nije vidio njezine slike iz teretane jer nema Instagram profil.

Djevojka kaže da je otišla u teretanu kada je vidjela reklamu s natpisom: "Natjeraj bivšeg da pati". Odmah se odvažila isprobati čari tjelovježbe, ali nitko joj nije rekao da za postizanje rezultata treba imati otvoren Instagram profil.

- Isti tren sam se zaljubila u visoka ogledala i dobro osvjetljenje. Isprva mi je bilo malo teško pozirati jer sam imala loše držanje. No, kada sam konačno naučila kako pravilno izravnati leđa i zategnuti gluteuse, sve ostalo došlo je prirodno - prepričava nam zviždačica.

- Tri mjeseca prolijevala sam suze i znoj, kako pred ogledalima u teretani, tako i pred ogledalima u toaletu, gdje je još bolje osvjetljenje. Bila sam punija samopouzdanja nego ikada, a onda mi se svijet odjednom urušio - prisjeća se ona.

- Jednog dana je nasred teretane kolabirala djevojka koja mi je često znala držati mobitel dok sam pozirala s obje ruke. Oko nje se skupila grupa djevojaka, a ubrzo se među njima proširilo jecanje pa onda i plač. Napokon je vijest došla i do mene - pala je u nesvijest jer je zaboravila lozinku za Instagram i nije mogla objaviti fotke uslikane tog dana.

- Problijedila sam u licu i oduzela su mi se koljena. U tom trenutku sam shvatila da ja uopće nemam Instagram profil i da moje fotografije čame na memorijskoj kartici, bez lajkova i hashtagova.

 - Glavom su mi proletjeli sati i sati koje sam svaki dan prije teretane provela nanoseći make-up. Sjetila sam se koliko sam novca potrošila kako bih svaki dan mogla imati drugačiji elegantni, ali provokativni outfit... Prvo sam se posramila što sam zaboravila otvoriti Instagram profil, a onda me obuzeo gnjev jer me nitko od osoblja nije podsjetio. Sve u svemu, bila sam bijesna i odlučila sam prokazati fitness industriju - zaključuje hrabra zviždačica.

Djevojka je osnovala Sindikat polaznica teretane kako bi se izborile za svoja prava. Od teretana tako zahtijevaju osiguravanje besplatnih Instagram profila za sve djevojke koje ga nemaju te više ogledala kako bi se čekanje na selfie smanjilo s 45 na 30 minuta.

Njima se pridružio i Sindikat jet-setterica koje već neko vrijeme lobiraju za pravo na selfie pa su se tako prije nekoliko godina izborile za uvođenje halogenih umjesto običnih žarulja u toalete.

Sindikati žele svim djevojkama poslati i bitnu poruku: - Gore od slike bez lajka je jedino neobjavljena slika.

Fotografija
Flickr/midwestnerd

Facebook komentari