Otkrivamo tajne

Dr. SEKSOBAR: Zašto su starije žene bolje u krevetu?

Da ne bi bilo da pišemo samo o vulgarnim temama, odmorimo se malo od politike uz lekciju iz prirode i društva.

Srdačan pozdrav.

Imam 22 godine i 6 mjeseci sam u vezi s dečkom koji je prije mene bio s gospođom od 30 godina. Često iz njegovih komentara i ponašanja primijetim da mu je seks prije bio bolji. Zanima me kao je to moguće i mogu li nešto napraviti?! Mlada sam, zgodna i u formi, nosim tangu i redovito odlazim na depilaciju i nokte. U slobodno vrijeme se bavim Kegelovim vježbama i čitam erotske romane. U čemu je problem?

sxxxyDiva, Podravina

Poštovana Diva.

Jedan od najvećih mitova ženske seksualnosti glasi: "Mlađe je slađe". Znanstveni konsenzus je: "Stara koka, dobra juha", a ovo su neke od prednosti koje starije ženske čine naprosto neodoljivima.

Menopauza. Žene nakon tridesete odlaze na menopauzu, koju im plaća firma. Menopauza je najefikasnija metoda kontracepcije, što je firmama posebno bitno jer im se inače ženske ne isplate. Muškarci u braku s mlađim djevojkama jako cijene žene na menopauzi jer im omogućuju da, umjesto kondoma, kao metodu kontracepcije koristite izvanbračni seks.

Valunzi. Dok cure u pubertetu vole eksperimentirati s bojom kose i frizurama, žene nakon tridesete imaju valung - dugu, čvrstu i valovitu kosu s kojom izgledaju stručno i sposobno.

Strije. Ženama su privlačni muški ožiljci i bore jer imaju svoju priču, a muškarcima su neodoljive ženske strije. To su emocionalni ožiljci vidljivi na tijelu, koji dokazuju da je ženska iskusna i uporna osoba, uvijek spremna na promjenu i rast.

Celulit je jedan od ključnih razloga zašto su starije žene objektivno bolje u krevetu. Celulit je prirodni balast koji nastaje u tijelu žena starijih od 30 godina kao posljedica lučenja samopouzdanja. Samopouzdanje je materijal veće gustoće pa ženama omogućava izvođenje nevjerojatnih manevara u krevetu.

G-točka je poput umnjaka i ženama izbija nakon 30. godine. Neke žene je slučajno uklone jer misle da je miteser, no ostale počnu puno više uživati u seksu.

Posteljina. Starije ženske obično kupuju vlastitu posteljinu, zavjese i donje rublje. Vole čipke, svilu i druge plemenite tkanine pa vam s njima nikada neće biti dosadno u krevetu. Čak i dok se oporavljate i spremate za sljedeću rundu, uvijek možete promatrati zanimljive uzorke i boje kojima su ukrasile svoju sobu i tijelo.   

Dr. Pablo Seksobar, doktor struke

Fotografija

Facebook komentari