drugu sezonu možda

GOT: Khaleesi odbija osvojiti Kraljev Grudobran dok ne skupi za kavu na Stradunu

Nakon što su Lannisteri porazili kuću Tyrell ne bi li njihovim novcem otplatili dug Željeznoj banci za 3 popijene kave i tost na Stradunu, Daenerys Targaryen odlučila je još malo pričekati s osvajanjem Kraljevog Grudobrana, barem dok ne skupi za kratku kavu i mineralnu na Stradunu.

Sedma sezona popularne serije Igra prijestolja nikad nije bila uzbudljivija. Sa sjevera nadoilazi vojska Bijelih šetača, Majka zmajeva vratila se u Westeros i publika s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će Daenerys Targaryen zasjesti na Željezno prijestolje umjesto omražene Cersei Lannister. No, kako saznajemo na to ćemo morati pričekati barem još sezonu dvije, tvrde izvori bliski Daenerys.

"Mislili smo napasti Kraljev Grudobran, no onda smo od naših špijuna preko gavrana saznali pravi razlog zašto su Lannisteri napali i opljačkali kuću Tyrell. Znao sam da je kava na Stradunu skupa, ali onoliko bogatstvo za tri popijene kave i tost, pa nitko nije toliko bogat, čak ni Lannisteri. Sva sreća za Željeznu banku da Lannisteri uvijek plaćaju svoje dugove, pa premda to značilo totalno uništenje druge plemićke kuće. Odmah sam savjetovao kraljicu Daenerys pa odgodimo napad, jer mlada je ona i sigurno bi kavu na Stradunu popila,a rat je pa nemamo niti približno toliko novaca. Možda ako prodamo zmaja ili dva, vidjet ćemo", objasnio nam je Lord Varys, kojeg smo zatekli kako se igra s dječicom. 

Fotografija

Facebook komentari