back to the future

HRT emitirao svoj najnoviji SF film - ljudi mislili da se radi o povijesnom spektaklu

Najnoviji dragulj HRT-ovog programa je SF film iz 1936. godine za kojeg su gledatelji bili uvjereni kako se radi o ranoj verziji Ben Hura ili Kleopatre.

HRT je kao televizijska kuća uvelike poznata po novim filmovima i serijama, koji za ostatkom svijeta kasne svega desetljeće ili dva.  Dok recimo Amerikanci gledaju 10 sezonu Teorije velikog praska, na HRT-u puštaju epizode u kojima su najave revolucionarnog uređaja kodnog imena iPhone. 

Jučer na HRT-u emitiran je znanstveno fantastični film  iz 1936. godine. Gledatelji HRT-a u prvi mah mislili su kako se radi o ranoj ekranizaciji Ben Hura ili Kleopatre, a onda je uslijedio šok.

"Gledala sam taj film jer volim klasike, posebice povijesne tematike. Sve bi bilo u redu da nisam pritisnula teletext i vidjela da su film najavila kao najnoviji SF hit. Nisam mogla vjerovati", rekla nam je revoltirana gledateljica. 

Ovo nije prvi put da je nejasan vremenski period sadržaja emitiranog na HRT-u, pa tako gledateljima često nejasno što su vijesti, a što TV Kalendar. 

Fotografija

Facebook komentari