četnička čestica

Hrvatska započinje izgradnju velikog hadronskog sudarivača četnika

Riječ je o najvećem znastvenom projektu u povijesti Hrvatske koji ima za cilj pronaći izvor beskonačne energije.

Hrvatska i Srbija ovih dana započinju najveći znanstveni eksperiment u povijesti svojih malih država. I jedni i drugi su odlučili potražiti izvor beskonačne energije, no svaka se odlučila za drugi pristup. Hrvatska je odlučila graditi veliki hadronski sudarivač četnika, dok se Srbija odlučila za izgradnju superubrzivača četnika.

Projekt je ispočetka bio zajednički i zvao se ČERN što je skraćenica za Četnička Energetska Revolucija Nama, Nažalost došlo je do razmimoilaženja između hrvatskih i srpskih znanstvenika oko toga kako točno četnike koristiti za proizvodnju energije. Hrvati su tvrdili da je ključ u proizvodnji besplatne električne energije sudaranje četnika pri velikim brzinama uslijed čega se oslobađaju goleme količine energije.

Srbi s druge strane tvrde kako superubrzavanje četnika i brzo oslobađanje četništva može biti ključ beskonačne energije. Kako se znanstvenici nisu dogovorili, počelo se sa odvojenom izgradnjom hrvatskog i srpskog ČERN-a.


Hrvatski će se graditi u prostorima vojne baze u Udbini i oslonit će se na domaće izvore četnika za proizvodnju struje. Srpski ČERN gradit će se na visoravni u Srbiji zvanoj Ravna gora koja zbog svoje ravnine topografski odgovara superubrzivaču četnika, a i to područje obiluje nepresušnim izvorima autohtonih četnika koji su ključni sastojak proizvodnje energije.

Fotografija
Josip Somodji

Facebook komentari