mjesto za dvoje što ljube se u mraku

JAKOV KITAROVIĆ: Vjerujem supruzi kad tvrdi kako je u šatoru ugodnije kad se griju dva tijela

Iako je Jakov uvijek ispred šatora čuvao stražu, tvrdi kako s određenom dozom sigurnosti može poduprijeti Kolindinu tezu, zbog zvukova koji su dopirali iz iznutra.

Nakon što je predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga, Kolinda Grabar Kitarović posjetila zimski kamp Kadetske bojne u vojarni "Josip Jović" u Udbini, te vidjela šator u kojem su noćili, predsjednicu je obuzela sjeta na divna kampiranja koja je sa svojom boljom polovicom i Jakovom imala na Mrežnici. 

"Šatori koji su predviđeni za dvije osobe su puno bolji jer kada dva ljudska tijela griju puno je ugodnije. Sjećam se samo divljih kampiranja na Mrežnici, pa kad vam onako pripijenim jedno uz drugo Jakov ujutro uđe u šator i donese kavu, raj.", prisjetila se predsjednica svog prošloljetnog kampiranja. 

Upitali smo i predsjedničinog supruga Jakova Kitarovića slaže li se s tom tezom.

"Gledajte, vjerujem supruzi kad tvrdi da je u šatoru ugodnije kad se dva tijela stisnu jedno uz drugoga. Osobno sam imao malu nesreću da smo uvijek kampirali na opasnim mjestima poput Mrežnice, Platka ili Raba, pa sam ja uvijek cijelu noć čuvao stražu ispred šatora ne bi li obranio suprugu od raznih zvjeradi i antihrvatskih neprijatelja. Situacije su bile toliko opasne, da je čak naš prijatelj Mamić morao biti s mojom suprugom unutra ne bi li je dodatno zaštitio, ako slučajno ja padnem kao prvi zid obrane. Ali vjerujem joj da je ugodnije u dvoje. Zašto ne bi?  Pa povjerenje u supružnika je temelj svakog dobrog braka", rekao nam je Jakov s pogledom koji je odisao ponosom.

Fotografija
Josip Somodi

Facebook komentari