dok nas moja smrt ne rastavi

Joža Manolić ljubav svog života upoznao u njenom prošlom životu

Usprkos činjenici što je za njegov ukus bila previše opterećena Napoleonskim ratovima, Joža Manolić zaljubio se na prvi pogled u svoju sadašnju suprugu, te je od tada ženi kroz njene živote.

Najdugovječniji Hrvat i političar Joža Manolić otvorio je svoju dušu, te ispričao toplu životnu priču kako je upoznao ljubav svog života u njenom prošlom životu. On je bio muškarac u srednjim godinama, a ona mlada i lijepa zagovornica Napoleonove politike.

- Sjećam se kao da je bilo u ovom stoljeću. Ona mlada i lijepa, ali previše opterećena politikom i Napoleonskim ratovima. Iako sam osobno radio neka praćenja za Pruse, političke nesuglasice nisu bile kamen spoticanja naše ljubavi. Od tada je ženim kroz njene živote. Naša je ljubav vječna - ispričao je svoju ljubavnu bajku Manolić, usput pokazujući nam ulja na platnu s njihovog prvog vjenčanja.

Supruga Jože Manolića kaže kako joj u braku nekada zna biti teško, jer se većinu zajedničkih trenutaka ne sjeća bez regresije i vraćanja u prošle živote.

- A šta ću, rekla sam jednom "dok nas smrt ne rastavi", ali nigdje nije definirano čija smrt. Na vjenčanju nam uvijek svira pjesma Limahla "Never ending story" - prisjeća se Manolićeva supruga, onako pomalo sa sjetom.

Fotografija
Petar Glebov/PIXSELL

Facebook komentari