kakav danak neiskustvu

KAKVO RAZOČARANJE: Prekinula s dečkom jer ju je pozvao doma na gledanje filma i stvarno pustio film

"Kad je došao s DVD-om Jupiter Ascending mislila sam da se šali, zna da padam na frajere s uvrnutim smislom za humor. No onda ga je stvarno pustio. Ne znam kaj mi je bila veća trauma, taj film ili što smo ga stvarno pogledali. Pa tko još zove curu doma na film i stvarno gleda film?"

Jučer u Karlovcu svjedoci smo nesvakidašnjeg događaja koji će se zasigurno još dugo prenositi generacijama u cijeloj regiji, pa i šire. Roditelji mladog Ivana (32) koji živi s njima odlučuju otići kod kumova u goste, pritom ostavljajući svojem sinu prazan stan kako bi pozvao djevojku, te da njih dvoje tako mogu nesmetano konzumirati svoju ljubav i zadovoljiti tjelesne užitke. Ivan (32) inače redovni student Lovstva i zaštite prirode u Karlovcu poziva svoju djevojku Irenu na zajedničko gledanje filma i tu slijedi šok.

- Prvo mi je bilo sumnjivo kaj me je dočekao u trenici, no rekla sam ok, već smo dva tjedna u vezi , dečko se opustio. Sjela sam na trosjed i krajičkom oka pogledom tražila gdje je njegova soba. Kad je došao s DVD-om Jupiter Ascending mislila sam da se šali, zna da padam na frajere s uvrnutim smislom za humor. No onda ga je stvarno pustio. Ne znam kaj mi je bila veća trauma, taj film ili što smo ga stvarno pogledali. Pa tko još zove curu doma na film i stvarno gleda film? - kroz suze nam je pričala tu strahotu Irena (23) inače mlada uspješna poduzetnica.

Nakon tih 127 minuta čistog genocida nad sivim stanicama, Irena rezignirana tim činom odlazi doma, dok Ivan sjeda za svoje računalo i ne shvaćajući prisutnost problema nastavlja igrati League of Legends. Nedugo zatim dolazi poruka na WhatsApp, u kojoj Irena prekida s njim i ne želi više čuti za njega, optužujući ga za poniženje i osjećaj srama.

- Ne razumijem. Pa rekao sam film, pa smo ga i pogledali. Još si mislim zašto je tako odjurila doma, reko možda joj je sila na WC pa ne želi tu obaviti. Tko će kužiti te žene? A i taman sam trebao preći level u League of Legends pa se nisam uzrujavao. Ima tamo jedna mala s kojom se dopisujem, možda padne i cyber seks neki - objasnio nam je pomalo zbunjeni Ivan.

Događaj se pročuo susjedstvom, pa od tada Ivanovi roditelji, zbog sramote rijetko izlaze iz kuće osim u krajnjoj nuždi i na pokoji stranački sastanak. Otac više ne razgovara s njim, a majka danonoćno plače i u molitvi traži odgovor gdje je pogriješila u odgoju.

- Pa je li je taj idiot ikad čuo za eufemizme? Kakvo smo to čudovište stvorili? Pa da nije bilo tog 'filma' ne bi se on nikad niti rodio. Evo otac mu ne želi iz kuće od sramote, na poslu mu se smiju a u kafiću jedva da ga posluže. Bože, samo da nije peder - reče nam vidno tužna majka, dok je otac pušio cigaretu gledajući nepomično kroz prozor. 

Fotografija
Caitlin Regan/Flickr.com

Facebook komentari