Nakon što je izjednačila e-cigarete s običnima, Vlada predlaže izjednačavanje vibratora i penisa

0

Sadržaj

Rate this post

U Vladi navode da će se, korespondirajući to s penisom, korištenje vibratora zasigurno misliti i na seksualne odnose, kao i, kada je u pitanju udata žena, na preljub.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • PARENJA VAPE DILDO VIBE SEX ŽENE PROKLETE
  • Vape

Savezna vlada podnijela je parlamentu prijedlog zakona kojim se ograničava korištenje cigareta i srodnih proizvoda, koji, da spomenemo nekoliko stvari, izjednačava e-cigarete s raznim drugim duhanskim proizvodima, kao i zabranjuje njihovu upotrebu na mjestima gdje je pušenje cigareta zabranjeno. ograničen.

Iako su sve relevantne studije zapravo pokazale da je uzimanje para e-cigareta 93% puno manje nesigurno od duhana za pušenje cigareta, farmaceutska industrija nije previše zainteresirana, barem dok se ne pojave tekućine za e-cigarete umjesto brojnih Nicoretta, flastera i razne druge gluposti u ljekarnama., što će odjednom magično završiti kao zdrava opcija za pušenje cigareta.

Ipak, što je u toj čudnoj tekućini koju sve veći broj bivših pušača tako zdušno upija?

Propilenglikol (PG) – ovu tvar odobrila je FDA Sjedinjenih Država (Uprava za hranu i lijekove) i također se koristi u nekoliko namjena, kao što su otapala za jestive boje kao i konzervans. Tekućina je bez mirisa, boje i neprijatan, ne iritira kožu, ne uzrokuje rak, a također se koristi u inhalatorima za astmu.

Osim propilen glikola, tekućina se sastoji i od biljnog glicerina koji ne mora biti tako dobro postojan i također mirisan (nešto para i također bez arome op.a.). Tekućina za e-cigarete može, ali i ne mora sadržavati čisti nikotin, ovisi o zahtjevima kupca, tj. ima li još uvijek čistu ovisnost o nikotinu ili samo oralnu ovisnost. Koji je. Osobe od parenja e-cigareta ne postaju autistične, ne pogađaju ih gmazovi, niti truju ljude oko sebe, a također se ne otkrivaju pasivnom pušenju, jer pušenja cigareta u početku nema, koliko god se razmnožavalo.

Ipak dopustite da se vratimo vibracijama. Nakon odgovarajućih e-cigareta s običnim, Savezna vlada ne vidi faktor koji ne bi izjednačio vibrator s penisom. Oboje služe za pružanje užitka ženi s penetracijom, obje dolaze u nizu veličina i oblika, pa se stoga oboje mogu smatrati alatom za spolni odnos.

“Vibratori, ali i umjetni penis sigurno će biti povezani s penisom i realnošću da žena koja ih koristi neće masturbirati, ali će sigurno imati spolni odnos. Ako je žena u braku, ovaj čin će se misliti na bračne izvanbračne odnose. Ako koristi se u seksualnim odnosima koji uključuju njezinu suputnicu, razmišljat će se o poligamiji koja je zakonom ograničena.Ovo zakonodavstvo se sigurno neće odnositi na homoseksualce, jer će proći kroz drugi propis, kako ne bi imali potpuno iste građanske slobode i zabrane kao heteroseksualni parovi kao i pojedinci, Vlada koja se pojavila putem e-pošte sa sadržajem.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime