priznajem, admin sam!

Admin grupe “Priznajem! Hrvat sam” izbačen zbog muslimanskog imena

"Ne želimo nikakve Admine, Ahmede, Muhamede i ostalu islamsku gamad u našoj grupi. Mrš nazad u Afriku!" samo je jedan od komentara u grupi.

U Facebook grupi "Priznajem! Hrvat sam" jučer je došlo do velikog komešanja i sveopće panike kada je admin grupe objavio članak s jednog relevantnog Dnevnog portala. Tekst u kojem je u centru Zagreba staricu silovalo tristotinjak sirijskih izbjeglica samo jer je priznala da je Hrvatica izazvao je burnu reakciju među članovima grupe. Nakon početne euforije, skakanja po tipkovnici i salvi bijesa na raznim poznatim i nepoznatim jezicima, uslijedio je šok! Nevenka Stojanović iz Sidneya taman je otvorila Google prevoditelj ne bi li ispoljila svoje nerazmišljanje nad tim jugokomunističkim činom, kad je primijetila da je post objavio, ni manje ni više nego admin!

-Taman sam tila copy paste my odgovor na to strašno što se događa u Hrvatsku, kad sam vidjela tko je author of that post. Nisam mogla vjerovati, muslimanski terorist piše po naša grupa! Odmah sam mu napisala u replay dole - "Odi nazad u od kud si došao, ti islamski terorist! Nećeš u naša Croatia!" - objasnila nam je putem e-maila Nevenka na jezičnom izričaju zbog kojeg smo morali unajmiti kriptografa.

Nakon Nevenkinog posta, u grupi je nastala totalna pomutnja. Šok i nevjerica proširili su se renomiranim članstvom grupe, postovi su stizali jedan drugog, caps lock je dominirao stranicom.

- Ne želimo nikakve Admine, Ahmede, Muhamede i ostalu islamsku gamad u našoj grupi. Mrš nazad u Afriku! - napisao je Ante iz Posušja, ujedno dobivši najviše lajkova.

- Ajme Gospe, napali nam stranicu Židovi - pisala je Mare iz Slivnice Dolnje.

- Prodajem Golf 2, 1.6 dizlo, guta ložu ko Mara k. Original Švabo- nije TAS! E da i jebo ti ja mater muslimansku! - napisao je korisnik ZDS1941.

Jedan za drugim su se nizali komentari uvredljivog sadržaja, prijetilo se smrću, članovi su napuštali grupu. Zbunjeni admin pokušao je objasniti da on priznaje da je Hrvat, ali razjareno mnoštvo trgalo ga je poput hijena kad zaskoče ranjenu gazelu. Naposljetku, admin grupe "Priznajem! Hrvat sam" priznaje poraz, pa iako je Hrvat, Katolik i naspavan 900godišnjim snom, napušta grupu. 

Za kraj saznajemo kako su zbog ovog terorističkog čina mnogi članovi grupe "Priznajem! Hrvat sam" izgubili svoja radna mjesta, te bili prisiljeni promijeniti vjeroispovijest ili seksualnu orijentaciju. Ovaj nemili događaj ostavit će trajne posljedice na Hrvatski narod, koji se još uvijek nije oporavio od svakodnevnih napada komunističkog režima i Josipovićevih predizbornih spotova.

Fotografija
Facebook screenshot

Facebook komentari