e sad ću ti reći!

NOVI RAT CELEBRITYJA: Nećak drugog koljena Vlade Kalembera obrušio se na sestričnu Mineine susjede

Ovo medijsko prepucavanje hrvatskih "celebrityja" podijelilo je Hrvatsku. Dok jedni kreću prema šumama, drugi bi ponovno poklonili Dalmaciju Talijanima.

Nećak iz drugog koljena (sva sreća ljudi imaju dva op.a) nekad popularnog pjevača (i jebača) Vlade Kalembera na svom Facebook statusu obrušio se na sestričnu prve susjede od nekad popularne Renate Končić poznate pod umjetničkim imenom Minea. Nakon što ju je prozvao da preko svoje sestrične koja je u dobrosusjedskim odnosima s nekad popularnom pjevačicom grabi medijsku pozornost svojih susjeda, ona mu je brutalno spustila, nazvavši ga drugorazrednim nećakom drugog koljena nekad popularnog pjevača.

I dok medijski rat ovih dviju zvijezda traje, hrvatska javnost je podijeljena. Jedni su, s oružjem u rukama krenuli u šume, dok drugi mole Talijane da ponovno uzmu Dalmaciju, Istru i Kvarner.

Ja sam osobno u timu nećaka drugog koljena Vlade Kalembera, jer me živo zaboli što se trenutno pola obale daje u koncesiju, što državni aparat danonoćno radi kako bi iscijedio i zadnju kunu iz ono malo siće kaj zaradim što Hrvatska propada ekonomski, demografski i putuje ka srednjem vijeku. Ništa od toga mi nije bitno, samo da nećak drugog koljena Vlade Kalembera zakuca Facebook postom i začepi usta toj napuhanoj kuji, koja si je umislila da je zvijezda.

Jebeš sve, dajte nam kruha i igara. Ili barem igara, jer za kruh nemamo...

Fotografija
Steven Lilley/flickr commons

Facebook komentari