Novost u bankama: Kao zalog za kredit moći ćete ponuditi bubreg

0

Sadržaj

Rate this post

Iz Hrvatske organizacije banaka tvrde da su ponosni što su prvi u svijetu iskoristili ovu priliku građanima, što će zasigurno pomoći mnogima da dobiju stan ili stan, integriraju ili nove grudi.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE DUGA BANKE BUBREZ
  • bohaček

Šef Hrvatske bankovne organizacije (CENTAR) Zoran Bohaček ponudio je danas potpuno novi dizajn osiguranja otplate kredita za automobile, koje će hrvatske financijske institucije zasigurno ponuditi hrvatskim građanima od 1. studenog. Do sada ste financijskim institucijama mogli osigurati dom, traktor, grupu ovaca i sl. kao jamstvo namirenja kredita, a od sljedećeg mjeseca financijske institucije će vam sigurno opskrbljivati ​​”prirodne financije”, u kojima kao osiguranje treba ponuditi bubreg.

Bohaček je otkrio kako je ova genijalna usluga nastala u suradnji s Udrugom orgulja i trgovaca orguljama (UTOKA) te da će sada svi ljudi, pod uvjetom da nisu i stari i bolesni, zasigurno imati priliku ostvariti svoje snove i dobiti stan, integrirani kombajn, diploma iz ekonomske situacije, silikonska poprsja ili do novog spola.

– Ponosan sam što mogu predstaviti novu kreditnu liniju koju prvi put predstavljamo na planeti, s iznimkom underground tržišta i kamatne stope underground. Svaku sitnicu koju ste poželjeli trenutno ćete moći postići uz najlakše moguće jamstvo, svoj bubreg. Ako se nađete u nesposobnosti vratiti kredit, klinički timovi banaka pokucat će vam na vrata, omamiti vas i također brzo i bezbolno ukloniti vaš bubreg, u sigurnosti vašeg doma. Banka će zasigurno nakon toga bubreg plasirati na podzemno tržište, ostavljajući vam dodatni bubreg s kojim možete normalno raditi – ustvrdio je predsjednik centra koji za novu kreditnu liniju očekuje odličan interes stanovnika.

Bohaček je kazao kako će mlađi, ali i zdraviji pojedinci sigurno imati mogućnost rješavanja financija uz veće količine i smanjene kamatne stope, jer je vrijednost njihovih bubrega na podzemnom tržištu veća. Kamatne stope će se svakako razlikovati ovisno o načinu života kao i rutini dužnika, što će svakako povremeno pratiti medicinski timovi financijskih institucija kako bi provjerili hladnjake i ormare na nezdravu hranu, ali i alkohol, dima ili lijekova, što će zasigurno utjecati na kamatne stope.

Gotovo sve hrvatske proslave, uključujući SDP i HDZ, pozvale su na novi kreditni limit jer smatraju da su građani već oderani, kako od strane financijskih institucija, tako i od njih samih, pa vlastima mogu samo obećati da će dobiti financiranje. Među rijetkim događajima koji se suprotstavljaju novom modelu kreditiranja je i Živi zid, koji tvrdi da će izbjeći izbacivanje bubrega iz tijela onih koji sigurno neće moći vratiti sredstva.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime