OPĆA POMAMA: Svaki drugi Hrvat želi sudjelovati u novoj RTL-ovoj emisiji ‘Mijenjam zemlju’

0

Sadržaj

Rate this post

RTL-ova proizvodnja ima problema samo s pojedincima iz raznih drugih zemalja, jer osim mladića iz Burkine Faso, kao i turkmenskog umirovljenika, nitko ne želi mijenjati naciju s Hrvatskom.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • MIJENJAM DRŽAVU BURKIN FASO RTL
  • mijenjam se

Ove ljetne sezone RTL je otkrio potpuno novu hit emisiju ‘Mijenjam zemlju’ u kojoj će sudionici zasigurno zamijeniti svoju naciju za međunarodnu naciju, ali i ostati živjeti u okruženju koje je uglavnom bilo međunarodno, ali i nepoznato. njih sve do poslije toga. Sudionici će tako steći međunarodno državljanstvo i ponašati se kao da su zapravo stalno bili mještani te zemlje, kao i da će moći razgovarati isključivo na materinjem jeziku nacije u koju su zapravo stigli. Čim je RTL objavio da su otvorene prijave za sudjelovanje u programu, više od 80% radno sposobnih ljudi Hrvatske odmah je nepromišljeno iskoristilo, ne znajući u koji narod bi se trebali prebaciti. Iako je entuzijazam isprva bio velik, kako su kandidati priželjkivali zemlje zapadne Europe ili Amerike, uslijedio je šok. Gotovo nitko iz raznih drugih zemalja nije koristio, osim mladića iz Burkine Faso koji se kasnije opravdao što nije pročitao o međunarodnom jeziku, kao i umirovljenika iz Turkmenistana koji se trenutno bori protiv demencije, kao i koji odbija napustiti svoj autohtoni Birleshik Pervy.

“Stvarno nisam znao što tražim. Zaista nisam prepoznao kamo namjeravam ići, jer sam shvatio da ne idem nikamo. Svidio mi se moj zakonski kontrolirani Burkina Faso. Mi zaista nismo imali takve političke vođe tamo. Živjeli smo dobro,” budalasti učenik je tvrdio da je namjerno loše govorio engleski. iz Burkine Faso, dok nas je gledao sa grižom savjesti jer dolazimo iz jedine zemlje banane koja mora uvoziti i banane.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime