đes bio 3018?

OPET VELIKI GAF: Predsjednica hobitskoj djeci dijelila čokolade iz Mordora

Iz Ureda predsjednice sretni su kako barem nisu bile srpske, kao što je to bio slučaj u Dubrovniku.

Predsjednica u svom posjetu Novom Zelandu posjetila je glavni grad Shirea, Hobbiton. No, kako to obično biva, niti ovaj posjet nije mogao proći bez manjih incidenata pa je tako predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović malim Hobitima podijelila čokolade proizvedene nit manje ni više nego u Mordoru.

"Javio nam se jedan od roditelja malih Hobita koji je primijetio da su čokolade "Trolova slast" zapravo proizvedene u Mordoru. Nažalost, vijest se ubrzo pročula među roditeljima ", rekla nam je glasnogovornica Ureda predsjednice.

Nakon što su uočili "Made in Mordor" na omotu čokolade, revoltirani roditelji počeli su dovikivati hrvatskoj predsjednici "Gdje si bila 3018. kad se prsten uništavao?!" i skandirati "Za Shire spremni!".

"Ovim putem želim se ispričati svim roditeljima malih Hobita zbog ovog velikog propusta mojeg ureda. Osobno ću inicirati istragu kako bi došli do spoznaje kako su se mordorske čokolade našle u paketima za djecu. No, barem nisu bile srpske kao što je to bio slučaj u Dubrovniku", pokušala se za kraj našaliti predsjednica Grabar-Kitarović u svojoj isprici hobitskom pučanstvu.

Za kraj saznajemo kako malim Hobitima nisu toliko smetale mordorske čokolade, koliko predsjedničine neuvjerljive bajke o prosperitetnoj Hrvatskoj koje im je pričala ne bi li ih pokušala zabaviti. 

Fotografija
ured predsjenice rh

Facebook komentari