OPET VELIKI GAF: Predsjednica hobitskoj djeci dijelila čokolade iz Mordora

0

Sadržaj

Rate this post

Radno mjesto predsjednice uživa u tome što minimalno nisu bili Srbi, kao što je to vrijedilo u Dubrovniku.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom

Tijekom svog obilaska Novog Zelanda, šefica države posjetila je resurse Shirea Hobbiton. No, kako to općenito biva, ovaj pohod možda i ne bi prošao bez malih incidenata, pa je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović Malim Hobitima dijelila čokolade, proizvedene ništa manje nego u Mordoru.

“Razgovarao nam je jedan od roditelja Malih Hobita koji je primijetio da su čokolade Giant’s Joy zapravo nastale u Mordoru. Nažalost, informacija se ubrzo proširila među mamama i tatama”, rekla nam je glasnogovornica Predsjedničkog radnog mjesta.

Nakon što su na omotu čokolade primijetile “Made in Mordor”, revoltirane mame i tate počele su dobacivati ​​hrvatskom šefu države: “Gdje si bio 3018. kada se uništavao prsten?!” i također viknuti “Za Shire spremni!”.

“Ovog trenutka želim se ispričati svim roditeljima Malih Hobita zbog ovog fantastičnog neuključivanja mog radnog mjesta. Osobno ću započeti ispitivanje kako bih točno saznao kako su Mordor čokolade pronašle svoje sredstvo u dječjim svežnjevima. Ali u najmanju ruku nisu bile Srpski kao što je to bio slučaj u Dubrovniku”, pokušala se našaliti predsjednica Grabar-Kitarović u svojoj isprici hobitskom narodu.

Na kraju shvaćamo da malim Hobitima nisu toliko smetale Mordorove slasne čokolade koliko predsjednicine nevjerojatne bajke o procvatu Hrvatske koje im je pričala kako bi ih pokušala osvojiti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime