neviđeno!

Pronađen nevidljivi čovjek podno Velebita: Psiholozi tvrde da time samo privlači pozornost na sebe

Iako nismo puno saznali o nevidljivom mladiću, uspjeli smo barem napraviti fotografiju na kojoj pozira pored hrpe snijega na Južnom Velebitu.

U Glogovom Dolcu, donedavno nepoznatom mjestašcu podno Velebita, ovih se dana naveliko priča samo o jednom. Naši izvjestitelji došli su na mjesto događaja i razgovarali s mještaninom Tončijem (14), bliskim prijateljem predmeta našeg interesa.

- Kad vam kažem - ushićeno nam govori mladi pastir - moj prijatelj (ime je poznato našoj redakciji, op. u.) može postati nevidljiv. Često ga viđam takvoga.

Više informacija od njega nismo dobili i sve je obavijeno velom tajne. U vjerodostojnost fenomena kune se i polovica mjesta, a drugoj polovici to zabranjuje vjera.

Pokušali smo detaljnije ispitati fenomen pa smo upitali i ugledne parapsihologe što misle o slučaju postajanja nevidljivim.

- Ništa neobično - bili su koncizni.

Nešto raspoloženiji za razgovor bili su razvojni psiholozi koji su, ne sumnjajući u slučaj, rekli da smatraju kako mladić koji može postati nevidljiv time samo želi privući pozornost na sebe. 

- Tipično za tinejdžere, mladić se još traži.

Nitko sa sigurnošću ne može tvrditi koliko je još nevidljivih stanovnika Glogovog Dolca, što će biti dodatni izazov popisivačima stanovništva.

(reporter: Mean Mr. Mustard)

Fotografija
Filip Brala/PIXSELL

Facebook komentari